Indiapiercing

Alla recensioner

Indiapiercing

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Indiapiercing

Piercingar, något som många har i dagsläget och något som många har planer om att skaffa om några år. Oberoende om det bara handlar om några hål i öronen eller om man har navelpiercing så handlar det om piercingar. Är det så att man kanske redan har några piercingar eller om man tänker på att skaffa så måste man ju hitta någonstans att köpa dessa smycken. Eftersom dom flesta smyckesbutikerna inte erbjuder sina kunder piercingar. Det finns olika butiker som har ett sortiment som består av piercingar, både online och i fysiska butiker. Indiapiercing är ett av de företagen och nätbutikerna som är verksamma online och erbjuder piercingar. 

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Indiapiercing? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget. 

Mer om företaget Indiapiercing
Under 1974 grundades och lanserades Indiapiercing och är en av de äldsta företaget i Sverige inom piercingstudioverksamheter. Indiapiercing erbjuder sina både kunder en e-handelsbutik, men de har även fysiska butiker i olika platser i Sverige som bland annat Malmö och Väla. Indiapiercing säljer produkter som piercingar och örhängen, men de har även olika piercingstudios på olika platser. Indiapiercing är verksamma i Sverige men även i andra nordiska länder. 

Vad erbjuder Indiapiercing sina kunder?
Piercingsmycken, örhängen, klockor, material är exempel på olika produktkategorier som finns inne i företagets nätbutik. I de olika produktkategorierna så finns det även olika underkategorier. Kunderna kan använda sig av sökfunktionen som finns tillgänglig inne på företagets hemsida. Oberoende hur mycket eller lite kunden väljer att beställa så erbjuds kunderna gratis frakt om de gör sin beställning inom Sverige, om de dock vill beställa till något annat land så gäller andra fraktavgifter. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 - 3 dagar, men kunden kan även välja expressleverans för en fraktavgift på 59 kr. Från och med att kunden har mottagit sin produkt så har hen 30 dagar på sig att göra en retur vid behov. Den returnerade produkten ska då ligga i den obrutna förpackningen pga hygieniska skäl. 

Ett nyhetsbrev erbjuder Indiapiercing sina kunder som de kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Indiapiercing?
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Indiapiercing genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av företaget Indiapiercing? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Video från företaget Indiapiercing.