Imoo

Alla recensioner

Imoo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Imoo

Att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Med all teknik och internet så tillverkas det hela tiden olika smarta prylar som ska hjälpa till i vardagen. Smartklockor är något som många använder nuförtiden, Imoo är ett företag som tillverkar dem. 

Hur är kvaliteten på produkterna som Imoo säljer? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer om Imoo
Imoo är ett företag som under 2012 grundades och lanserades på marknaden. Personen i fråga som började med hela företaget går under namnet Mr. Kimi. Han och några kollegor forskade under några års tid och vid ett senare tillfälle under 2015 lanserade de en smartklocka som det tex går att ringa med. Själva klockan är främst tänkt för att passa barn så att de kan kontakta sina föräldrar var de än befinner sig utan en mobil. 

Det som Imoo erbjuder sina kunder
Imoo säljer en smartklocka som heter “imoo watch phone z6” samt att de även säljer ett headset. Produkterna kan finnas inne på hemsidan och smartklockan kostar 219€ och finns i två olika färger (lila och grön). Imoo har ett lager i Europa och om man gör en beställning till Sverige så skickas paket därifrån med en normal leveranstid på mellan 4 och 6 vardagar från och med att Imoo tagit emot kundens beställning. Kunderna kan spåra paketet medans det är på väg. När det kommer till själva betalningen så kan den genomföras antingen via PayPal eller direktbetalning med bank- eller kreditkort. Imoo erbjuder även garanti på sina produkter, dock är tex slitage är inte en giltig orsak att skicka tillbaka någon produkt. 

Hur kunderna kan kontakta Imoo
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.
 
Har du någon erfarenhet av företaget Imoo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


Olika smartklockor.