OmdömesStalle

  Recensioner Imoo

  Att shoppa på internet

  blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Med all teknik och internet så tillverkas det hela tiden olika smarta prylar som ska hjälpa till i vardagen. Smartklockor är något som många använder nuförtiden, Imoo är ett företag som tillverkar dem.

  Hur är kvaliteten på produkterna som Imoo säljer? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om Imoo

  Imoo är ett företag som under 2012 grundades och lanserades på marknaden. Personen i fråga som började med hela företaget går under namnet Mr. Kimi. Han och några kollegor forskade under några års tid och vid ett senare tillfälle under 2015 lanserade de en smartklocka som det tex går att ringa med. Själva klockan är främst tänkt för att passa barn så att de kan kontakta sina föräldrar var de än befinner sig utan en mobil.

  Det som Imoo erbjuder sina kunder

  Imoo säljer en smartklocka som heter “imoo watch phone z6” samt att de även säljer ett headset. Produkterna kan finnas inne på hemsidan och smartklockan kostar 219€ och finns i två olika färger (lila och grön). Imoo har ett lager i Europa och om man gör en beställning till Sverige så skickas paket därifrån med en normal leveranstid på mellan 4 och 6 vardagar från och med att Imoo tagit emot kundens beställning. Kunderna kan spåra paketet medans det är på väg. När det kommer till själva betalningen så kan den genomföras antingen via PayPal eller direktbetalning med bank- eller kreditkort. Imoo erbjuder även garanti på sina produkter, dock är tex slitage är inte en giltig orsak att skicka tillbaka någon produkt.

  Hur kunderna kan kontakta Imoo

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du någon erfarenhet av företaget Imoo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


  Olika smartklockor.

  Upptäck din närhet med Eniros app

  Imoo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Imoo

  Din recension

  FAQ

  Är Imoo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Imoo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Imoo?

  Imoo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Imoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.