OmdömesStalle

  Recensioner iForm

  Som nästan alla vet så är det otroligt hälsosamt att träna och att röra på sig, och helst ska man göra det varje dag. Alla jobb blir allt mer stillasittande och därför att det viktigt att på fritiden få upp pulsen och röra på sig. Vissa gillar att ha en hobby som tex fotboll eller simning, medans andra vill gå på gym flera gånger i veckan. Men om man inte vill göra nån av de sakerna men man vill ändå träna så kan man alltid gå långa promenader, jogga runt kvarteret eller så kan man träna i hemmet utan några vikter. Men om man tränar så vet man att det ibland kan vara svårt att hitta motivationen samt att man kanske inte vet riktig vad man ska träna. Några saker man kan göra då är att googla runt och se hur andra tränar, kolla på olika videon för att få tips men man kan även läsa träningstidningar för att få tips och idéer. Det finns många olika tidningar att välja mellan, både fysiska och digitala men en av dessa tidningar är IFORM.

  Det är bra att både läsa och skriva recensioner oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av ett visst företag. När man läser recensioner kan man hitta svaret på flera knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid.

  Information om företaget IFORM

  IFORM är en tidning som är grundad och lanserad i Sverige och företagets huvudkontor ligger i Malmö. De som skapade tidningen ville göra det för att ge deras kunder tips och idéer oberoende vd de föredrar för träningsmetoder. IFORM är även i dagsläget den största träningstidningen för kvinnor i Norden.

  iForm and Esri Mobile Applications

  Vad erbjuder IFORM sina kunder?

  IFORM erbjuder tidningsprenumerationer som man kan prenumerera på för att med jämna mellanrum få hem en tidning av företaget. Man kan välja om man vill köpa ett visst antal nummer av tidningen eller om man vill ha en löpande prenumeration där det hela tiden fortsätter att komma tidningar. Tidningarna IFORM kommer var tredje vecka hem i brevlådan och där finns information om olika träningsformer, metoder som man kan göra och liknande. När man har en tidningsprenumeration hos IFORM kan man läsa de fysiska tidningarna som kommer hem, men om man är på resande fot så kan man även läsa dem i mobilen eller i surfplattan. När man ska påbörja en prenumeration på tidningar hos IFORM kan man endast betala med kort, man kan inte ta det på faktura eller något annat.

  Hur kan man komma i kontakt med IFORM?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via telefon eller e-post. Men innan man kontaktar dem kan man gå in på företagets hemsida för att se svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du något att säga om tidningen IFORM? Om du har det, skriv då en recension.


  Kom i form.

  iForm
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.";baca independen review, pengalam pelanggan, masukan dan keluhan disini! Kenali toko terbaik tempat memesan (online) Anda. Semua orang sekarang memutuskan toko mana yang layak dan mana yang tidak!"

  Skriv din egen recension om iForm

  Din recension