OmdömesStälle

  Recensioner ICEBUG

  Att bära bra skor är väldigt viktigt och hälsosamt. Såklart behöver man inte alltid ha de bästa ergonomiska skorna, då man ex ska ut och shoppa med vänner eller ut på fest. Men om man tycker om att springa, gå långa promenader eller hålla på med nån annan sport så är det väldigt viktigt att ha bra skor. Man ska ha bra skor eftersom det ät mycket bättre för fötterna, men inte endast det utan benen och även ryggen samt i synnerhet knäna om man är sådan som kanske tycker om att sprina på hårt underlag som tex asfalt. Icebug är en nätbutik som har valt att skapa och sälja skor, samt att dessa skor är klimatsmarta och företaget tänker mycket på hållbarheten.

  Vad använder Icebug för material då de skapar sina skor? Håller skorna ihop och hur är håller de om de blir blöta ofta ute i naturen? Har de stora storlekar eller är de sanna till storleken. Genom att läsa recensioner kan dessa typer av frågor bli besvarade.

  Om Icebug

  Icebug är ett svensk företag som online valt att erbjuda olika typer av skor, som tex löparskor, vardagsskor samt outdoorskor. De erbjuder sina produkter både till kvinnor och män . Icebug är verksamma på markanden som nätbutik, men de har även en fysisk butik som ligger i Göteborg i Sverige som håller öppet mellan måndag till lördag alla vanliga veckor. Icebug strävar hela tiden efter att ha ett så klimatsmart företag som möjligt och i alla produkter de skapar så väljer de att använda material och andra saker som ska hjälpa till med hållbarheten. Under 2019 blev Icebug det första företag som erbjuder skor for utomhusbruk som är klimatpositivt.

  Tjänster som Icebug erbjuder

  Själva nätbutiken som Icebug erbjuder fungerar som vilken nätbutik som helst. Kunderna lägger valfria produkter i korgen och går sedan vidare till den privata informationen som leveransaddress samt betalningslaternativ. Från och med att Icebug tar emot en beställning kan kunderna räkna med en leveranstid på 3 till 7 arbetsdagar och DHL, Budbee samt Schenker är de företag som leverarar kundernas paket.

  Inne i företagts nätbutik finns även olika kategorier med information. Detta är tex en storlekstabell där det ät möjligt att mäta och måtta så att man ska få skor som passar så bra som möjligt. Det finns även texter om skovård så att de ska hålla så bra som möjligt. Icebug har en kundtjänst som kan nås via telefon, e-post eller via live-chatt.

  Erfarenheter och andra omdömen om Icebug

  Om du har någon erfarenhet av Icebug så vill vi här mer än gärna höra vad du tyckte om dem. Berätta gärna hur du tyckte att prissättningen var på produkterna, om skorna var bekväma eller om de skavde någonstans och lägg även till annan information som du vill berätta. Vi här på OmdömesStalle blir glada oberoende om du skriver en positiv eller en mer kritisk recension eftersom det alltid är bäst att ge en ärlig bild av alla företag där ute. Kom ihåg att du även har möjligheten att läsa andra personers recensioner här.


  En video gjord i sammarbete med Icebug.

  ICEBUG
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ICEBUG

  Din recension

  FAQ

  Är ICEBUG ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ICEBUG. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ICEBUG?

  ICEBUG är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till ICEBUGs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.