ICA Upplevelser

Alla recensioner

ICA Upplevelser

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

ICA Upplevelser

Har du slut på idéer när det gäller presenter till nära och kära? Tycker du att det är jobbigt att gå omkring i massa affärer och leta reda på passliga presenter som kanske mottagaren ändå inte i efterhand tycker om? Om du precis svarade ”ja” på de två ovanstående frågorna har du hittat rätt! Vilket är ICA Upplevelser. Välkommen till lösningen på alla dina presentproblem.

Om ICA Upplevelser
Ica Upplevelser är ett samarbete mellan ICA och Greatdays, och är väl ansett till ett företag som är ledande när det kommer till upplevelsepresenter i Sverige. ICA är en av nordens största detaljhandelsföretag som grundades under 1917. Tack vare detta företag kan du både enkelt och tryggt hitta presenter till alla, du kommer att kunna ge bort ett minne för livet. ICAs Upplevelser är så bra eftersom den perfekta presenten endast är några knapptryck bort, presenten kommer att paketeras lyxigt och du behöver heller inte bestämma ett datum för upplevelsen utan det kan mottagaren bestämma vid bokning. 

Vilka tjänster har ICA Upplevelser
Hos ICA Upplevelser har du möjligheten att hitta hundratals kvalitetssäkra upplevelser över hela Sverige, vad annat kan vara den perfekta presenten till någon. Du kan köpa upplevelser som är allt från spabehandlingar och chokladprovninar till både motor- och naturupplevelser. Företagets hemsida är både lättnavigerad och tydlig att använda så det kommer inte att vara något problem för dig att hitta den perfekta upplevelsen till någon du tycker om. 

När du har varit inne på hemsidan och letat reda på den perfekta upplevelsen du vill ge bort är det dags att beställa ditt paket. Paketet kommer att skickas direkt hem till din brevlåda inom 1 – 3 arbetsdagar och frakten kommer att ligga på 49 kr, om du har ont om tid kan du även välja expressleverans en den kommer att kosta 225 kr per upplevelsepresent men den kommer även att levereras nästkommande dag. ICA Upplevelser har även en nyhet att du kan välja ”e-postleverans” vilket är kostnadsfritt och leveransen kommer att vara omedelbar till angiven e-postadress. Om du väljer att köpa en presentask kommer det att ingå en fin ask med personlig hälsning, ett värdebevis, en broschyr, försäkring och fri bytesrätt i 1 år och du kan även ta del av en kunnig kundtjänst som kommer att hjälpa dig vid behov när det gäller köp och bokning. Om du väljer att ta presenten till en e-postadress kommer allt det ovannämnda att komma med förutom presentasken. 

Reklamationer, tips och kontakt med ICA Upplevelser
Om du har några frågor eller funderingar till företaget är det bara att höra av dig, du kan komma i kontakt med dem genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan eller så kan du chatta direkt med dem inne på hemsidan. Chatten är öppen under helgfria vardagar men du kan även välja att ringa företagets kundtjänst om det passar dig bättre. Om mottagaren inte skulle vara nöjd med just den upplevelsen som du valde går det bra att byta ut den till en annan, du behöver bara kontakta kundtjänst.

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har några erfarenheter av dem.