OmdömesStalle

  Recensioner ICA Upplevelser

  Har du slut på idéer när det gäller presenter till nära och kära? Tycker du att det är jobbigt att gå omkring i massa affärer och leta reda på passliga presenter som kanske mottagaren ändå inte i efterhand tycker om? Om du precis svarade ”ja” på de två ovanstående frågorna har du hittat rätt! Vilket är ICA Upplevelser. Välkommen till lösningen på alla dina presentproblem.

  Om ICA Upplevelser

  Ica Upplevelser är ett samarbete mellan ICA och Greatdays, och är väl ansett till ett företag som är ledande när det kommer till upplevelsepresenter i Sverige. ICA är en av nordens största detaljhandelsföretag som grundades under 1917. Tack vare detta företag kan du både enkelt och tryggt hitta presenter till alla, du kommer att kunna ge bort ett minne för livet. ICAs Upplevelser är så bra eftersom den perfekta presenten endast är några knapptryck bort, presenten kommer att paketeras lyxigt och du behöver heller inte bestämma ett datum för upplevelsen utan det kan mottagaren bestämma vid bokning.

  ICA Reklamfilm.

  Vilka tjänster har ICA Upplevelser

  Hos ICA Upplevelser har du möjligheten att hitta hundratals kvalitetssäkra upplevelser över hela Sverige, vad annat kan vara den perfekta presenten till någon. Du kan köpa upplevelser som är allt från spabehandlingar och chokladprovninar till både motor- och naturupplevelser. Företagets hemsida är både lättnavigerad och tydlig att använda så det kommer inte att vara något problem för dig att hitta den perfekta upplevelsen till någon du tycker om.

  När du har varit inne på hemsidan och letat reda på den perfekta upplevelsen du vill ge bort är det dags att beställa ditt paket. Paketet kommer att skickas direkt hem till din brevlåda inom 1 – 3 arbetsdagar och frakten kommer att ligga på 49 kr, om du har ont om tid kan du även välja expressleverans en den kommer att kosta 225 kr per upplevelsepresent men den kommer även att levereras nästkommande dag. ICA Upplevelser har även en nyhet att du kan välja ”e-postleverans” vilket är kostnadsfritt och leveransen kommer att vara omedelbar till angiven e-postadress. Om du väljer att köpa en presentask kommer det att ingå en fin ask med personlig hälsning, ett värdebevis, en broschyr, försäkring och fri bytesrätt i 1 år och du kan även ta del av en kunnig kundtjänst som kommer att hjälpa dig vid behov när det gäller köp och bokning. Om du väljer att ta presenten till en e-postadress kommer allt det ovannämnda att komma med förutom presentasken.

  Reklamationer, tips och kontakt med ICA Upplevelser

  Om du har några frågor eller funderingar till företaget är det bara att höra av dig, du kan komma i kontakt med dem genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan eller så kan du chatta direkt med dem inne på hemsidan. Chatten är öppen under helgfria vardagar men du kan även välja att ringa företagets kundtjänst om det passar dig bättre. Om mottagaren inte skulle vara nöjd med just den upplevelsen som du valde går det bra att byta ut den till en annan, du behöver bara kontakta kundtjänst.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har några erfarenheter av dem.

  ICA Upplevelser
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ICA Upplevelser

  Din recension

  FAQ

  Är ICA Upplevelser ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ICA Upplevelser. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ICA Upplevelser?

  ICA Upplevelser är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ICA Upplevelser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.