Iamsterdam

Alla recensioner

Iamsterdam

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Iamsterdam

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? När det kommer till att resa och att upptäcka världen och vill vissa personer upptäcka så många ställen som möjligt och hela tiden träffa nya människor, men andra blir fästa vid en viss stad och kanske drömmer att flytta dit. Iamsterdam är en hemsida där personer kan köpa biljetter och andra guider som finns i Amsterdam. 

Vad erbjuder Iamsterdam sina kunder och kommer man få vad man förväntar sig hos Iamsterdam? Om man känner sig missnöjd vart ska man vända sig då och hur ska man göra om man är tvungen att avboka något? Det är frågor som troligtvis besvaras i andra personers recensioner

Om hemsidan Iamsterdam 
Under 2013 lanserades och grundades hemsidan och själva företaget Iamsterdam. I mars 2019 valde företaget att byta namn och hade innan dess gått under namnet Amsterdam Marketing. I dag arbetar det cirka 150 personer på företaget och de har gjort olika samarbeten med olika typer av företaget i Amsterdam som tex kulturföretag och andra privat/offentliga platser. Företaget erbjuder sina kunder sin hemsida med info om guider, samt att de driver en egen nätbutik och de driver även en blogg. 

Vad erbjuder Iamsterdam sina kunder?
Personer kan välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida. Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex: planera din resa i Amsterdam, utforska Amsterdam, guide vad man ska tänka på om man vill flytta till Amsterdam eller jobba där och så vidare. Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier som tex presenter, kläder och andra accessoarer, produkter från lokala marknader och så vidare. Då kunderna väljer att handla från nätbutiken så varierar de olika fraktkostnaderna beroende på vart kunden vill ha sitt paket, och även själva vilken och volymen på kundens paket. Medans kundens paket är på väg kan hen spåra det. 

Hur kontaktas Iamsterdam?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller chatta med dem live via hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du använd dig av tjänsten och hemsidan Iamsterdam? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om själva hemsida, om kundtjänsten var till hjälp om du kontaktade dem och annan information du vill lägga till. 


En video från Amsterdam.