Hyperice

Alla recensioner

Hyperice

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Hyperice

Att träna är otroligt bra både för kropp och själ och att röra på kroppen är något som vi alla måste göra för att hålla en sund livsstil. Men förutom att träning kommer med fantastiska saker såsom styra i kroppen och ett ökat självförtroende så kan även många som tränar få ganska så mycket träningsvärk eller bli riktigt stela i kroppen. Vad man kan göra för att undvika detta är att gå på massage men det är inte alls billigt. Under de senaste åren har massage pistoler blivit väldigt pop eftersom man kan använd dem hemma själv, Hyperice erbjuder denna typen av produkt. 

Jag vet att flera olika företag erbjuder denna typen av produkt, varför ska jag just välja den som Hyperice erbjuder? Finns det några nackdelar med att konstant använda denna typen av produkt och är den värd sitt pris? Olika personer har skrivit ned deras erfarenheter med företaget i form av recensioner, och dessa recensioner har vi samlat på OmdömesStälle

Mer information om Hyperice
Hyperice är ett företag som har sitt säte i Sverige och förutom att de erbjuder massage pistoler så har de även ett sortiment som består av andra produkter som kan underlätta vid träningsvärk som tex ett par byxor, ärmar samt en produkt som kan användas på ryggen. I dagsläget driver inte Hyperice någon fysisk butik utan deras produkt är möjliga att köpa direkt via deras egen hemsida. 

I nätbutiken erbjuds det produkter som ingår i olika kollektioner och det är antingen Hypervolt eller Normatec. Men inne i nätbutiken finns även en flik som är nämnd “instruktioner” och där har Hyperice valt att samla artiklar och information om deras produkter och hur/var de ska användas på bästa möjliga sätt. 

Det som Hyperice erbjuder
Vilka produkter som helst kan läggas till i den virtuella kundkorgen online och från och med att företaget har tagit emot kundens beställning så kan hen räkna med en leveranstid på 1-3 vardagar. Alla priser som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och innehåller redan 25% moms. Görs det beställningar inne på hemsidan som överstiger 999 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på de beställningarna. Från och med att kunden har tagit emot sin beställning så finns ännu möjligheten att inom 30 dagar göra en retur. En retur kan påbörjas genom att kunden fyller i ett returformulär och sedan skickar tillbaka produkten till företaget, kunden får själv stå för returkostnaden vilket är 49 kr. Kundtjänsten hos Hyperice kan nås via telefon eller mejl under vardagar mellan 09:00 - 15:00. 

Åsikter om Hyperice
Har du använt någon utav de olika produkterna som företaget säljer? Om du har det så kan väl du ta och berätta för oss om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om du skulle rekommendera dem till vänner och bekanta och annat som du skulle vilja berätta som är relevant i denna situation. 


En produkt som finns i Hyperice sortiment.