Huda Beauty

Alla recensioner

Huda Beauty

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Huda Beauty

Är man någon som har ett intresse av smink- och skönhetsprodukter så finns det ganska många olika butiker och nätbutiker att välja mellan då man ska införskaffa sig nya produkter. Vissa av dessa företag testar sina produkter på djur medans andra inte gör det, samt att vissa använder sig endast av naturliga råvaror vid tillverkningen medans andra inte gör det. Det är här som vi på OmdömesStälle kommer in. På våran sajt har vi valt att samla recensioner och erfarenheter av olika företag och i detta fallet handlar det om skönhetsmärket Huda Beauty. 

Testar Huda Beauty sina produkter på djur? Varför ska jag handla hos detta företag när det finns många liknande företag där ute? Är produkterna prisvärda eller inte? Läs och se vad andra människor har för tankar om företaget. 

Mer om Huda Beauty
Huda Kattan är personen bakom, Huda Beauty och hon valde att under 2013 grunda och lansera företaget. Företaget är ett av de snabbast växande inom sin bransch och det hela började under 2010 då Kattan drev en skönhetsblogg. Huda Beauty har olika produkter som de är kända för såsom: lösögonfransar, foundations, ögonskuggspaletter osv. Företagets produkter kan köpas direkt via deras egen nätbutik men det finns även återförsäljare som till exempel Sephora som erbjuder dersa produkter. Totalt har Huda Beauty cirka 140 olika produkter i sitt sortiment som de erbjuderbåde online och i fysiska butiker. 

Det som Huda Beauty erbjuder
I nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier beroende på användningsområde men sökfunktion finns även om en kund är ute efter en specifik produkt. Då kunden lagt till valfria produkter kundkorgen har hen möjligheten att betala för sitt inköp med ett PayPal konto, direkt via internetbanken eller med kredit/bankkort. Efter att företaget tagit emot kundens beställning tar det mellan 1 och 2 arbetsdagar innan paketet skickas ut från lagret, om det görs beställningar inom Europa kommer paketen att skickas från ett av företagets lager som ligger i Frankrike. Efter att paketet lämnat lagret kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 1 till 2 arbetsdagarna. Om en kund väljer att göra en beställning på 48€ eller mer behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift som räknas ut utgående från vart kundens paket ska levereras. Inte på alla produkter men på de allra flesta ingår det en returrätt som godkänns inom 30 dagar från och med mottagandet av produkten. Produkter som inte kan returneras är till exempel engångs ansiktsmasker, wishful merch eller hela kollektioner. Huda Beauty har en kundtjänst som kan kontaktas genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på sajten. 

Erfarenheter av Huda Beauty
Har du handlat skönhetsprodukter hos detta företag? Är produkterna värda sitt pris? Är ögonskuggorna och de andra produkterna pigmenterade eller inte? Skulle du rekommendera produkterna till vänner och bekanta eller inte? Skriv en egen recension där du besvarar dessa frågor men även lägger till annat som du vill berätta. 


Produkt som kan köpas hos Huda Beauty.