House of Stars

Alla recensioner

House of Stars

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

House of Stars

I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. House of Stars är ett företag och en nätbutik som fungerar som en återförsäljare av skönhetsprodukter och smink. 

Är produkterna värda sitt pris hos House of Stars? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos House of Stars? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Mer information om företaget House of Stars
House of Stars är ett företag och en nätbutik som ursprungligen kommer från Danmark. Företaget är lanserat och grundat av en person som heter Charlotte och hon var en av de första makeupartisterna och kosmetologerna i Danmark under 80 – talet. House of Stars har även konton på flera sociala medier och man kan följa dem där för att få olika tips och idéer på produkter som man kanske vill skaffa själv. 

Vad erbjuder House of Starts sina kunder?
Företaget House of Stars har en hemsida där det ingår många olika produkter från flera olika märken. Det finns produkter från kända märken, men även från mindre kända märken. Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika produktkategorier, man kan genast använda sig av sökfunktionen för att hitta produkter eller så kan man se på företagets första sida eftersom de populäraste produkterna kan ses där. Alla ordrar hos företaget kommer att levereras med GLS och från och med att man har gjort sin beställning så kommer det att ta 1-2 arbetsdagar att få paketet. Skulle man göra en beställning hos företaget och känna sig missnöjd med den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur

Hur kan man nå kundtjänsten hos House of Stars?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av House of Stars?  Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Sminktips för nybörjare.