Horze

Alla recensioner

Horze

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Horze

Välkommen till en av de största online-butikerna i Europa för hästälskare. Horze har ett sortiment på över 60 000 produkter och även flera av de mest kända varumärkena på marknaden. Horze drivs av att erbjuda exceptionella produkter till ryttaren som stärker det där bandet. Horze vill sprida sin passion för ridning och deras motto är att det är en livsstil. 

Om Horze
Hela företaget startades 1082 tack vare hästvännen Gunnar, han hade en enkel produktion av selen, täcken och hästskor i den lilla finska staden Lahti. Han skapade snabbt ett namn för sig själv tack vare sin passion till sitt arbete och den exceptionella kvaliteten han hade på sina produkter. Gradvis växte hans företag i Finland och efter det växte det även över hela Europa. Idag har Horze onlinebutiker i 11 olika länder runt om i hela världen och de sysselsätter över 400 personer. Horze har samarbetat med hundratals olika hästaffärer över hela kontinenten och därför har de så stort utbud av ryttar- och hästutrustning. 

Horze är mer än bara en eller några produkter, det är ett helt varumärke. De håller ständigt på att utveckla sin kollektion genom kvalitet, utbud och innovation. Horze tre första och största prioriteringar är att kunna ha ett stort lager, en enkel användarupplevelse och även snabba leveranser, oavsett var du bor vill Horze kunna erbjuda dig sina produkter

Vad erbjuder Horze?
Oavsett om du är en hobbyryttare, en satsande tävlingsryttare eller en ambitiös amatör vill Horze kunna inspirera dig och komma med råd. De vill hjälpa dig att nå din hästdröm oberoende vad det är, de har valt att inspirera sina kunder med fokus på högkvalitativ video- och bildinnehåll som alla kan ta del av. Men inte bara det, de kommer även att ge dig väldigt användbara råd och tips från deras ridspecialister genom deras onlinemagasin och nyhetsbrev

På Horze hemsida kan du lätt ta del av alla erbjudanden de har och även kolla in vad som är de senaste produktlanseringarna. De erbjuder fri frakt på beställningar över 499 kr och den genomsnittliga leveranstiden ligger på 2–3 arbetsdagar. När du har valt vad du vill beställa finns det 2 olika betalningsmetoder att välja mellan, det första är Klarna Checkout och inom det ingår det även andra betalningsmetoder, och den andra metoden är Paypal. Om du har en hästintresserad vän kan du även smidigt skaffa ett Horze presentkort på upp till 5 000 kr. 

Reklamationer, synpunkter och tips till Horze
Om du skulle få hem en produkt från Horze som är skadad, defekt eller ofullständig har du rätt att lämna in en reklamation. För att lämna in en reklamation måste du kontakta företagets kundtjänst där det kommer att vanligtvis vara en handläggningstid på upp till 14 dagar. Vid godkänd reklamation kommer företaget att reparera eller byta ut varan utan några extra kostnader, du kan även få prisavdrag eller full återbäring. Om du har några andra frågor till företaget kan du komma i kontakt med dem via deras frågeformulär som finns på hemsidan som du bara behöver fylla i. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har shoppat något via dem.