OmdömesStalle

  Recensioner Hollywood

  Att handla online blir allt mer populärt för varje dag som går. Vissa personer väljer till och med i dagsläget att inte köpa något alls i fysiska butiker utan de beställer allt online. I dagsläget kan man handla sin stora veckohandling av mat via nätet, och man kan även handla prylar och inreding, saker till barnen och även kläder. Modet förändras hela tiden och så gör även vi och därför finns det många olika butiker, både online men även fysiska som säljer kläder i många olika stilar. Det finns butiker som säljer endast festkläder, som tex klänningar och kostymer, butiker som säljer underkläder och butiker som säljer det mesta i klädväg. En butik som finns online heter Hollywood och hos dem kan man hitta kläder, skor, jackor men även skateboards.

  Mer information om företaget Hollywood

  Företaget grundades och lanserades i Sverige och i dagsläget har de två stycken fysiska butiker i Göteborg och Stockholm, samt att de har en webbshop. Hos dem kan man hitta kläder i streetwear stil men de säljer även både skateboards och snowboards. För att kunna handla via företagets hemsida måste man vara över 18 år gammal.

  Modetips.

  Vad erbjuder Hollywood sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man se vilka produkter som nyligen kommit in till försäljning och man kan även se vilka produkter som är favoriter hos Hollywoods kunder. Hollywood erbjuder även sin egna mätnings-guide som man kan använda sig av om man är osäker på vilken storlek på kläder man ska ha. Om man vill göra en beställnig via hemsidan behöver man inte skapa ett konto, men man kan om man vill. En beställning på hemsidan Hollywood kommer att bestå av 4 olika steg från och med att man har hittat vad man skulle vilja ha. De första är att man ska fylla i lite person- och kontaktuppgifter. Efter det ska man välja betalningssätt, leveranssätt och efter det är det bara att beställa produkterna. När beställningen är på väg kommer man att få en kod för att följa paketet. Alla leveranser har olika frkatkostnader, beroende på vikt, volym och även till vilket land som paketet ska levereras.

  Hollywood har sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Hollywood?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”företagsinfo”. Under den fliken får man läsa information om företaget men även alla deras villkor om tex frakt, betalsätt och leveranser. Hollywood har även en skilld flik som heter ”vanliga frågor”, där de oftast ställda frågorna finns. Hollywood har en kundtjänst som är öppen under vardagar under vanliga kontorstider och den kan man komma i i kontakt med via e-post. När man kontaktar kundtjänsten ska man komma ihåg att ha sitt ordernummer nära ifall frågan gäller en pågående beställning.

  Har du handlat hos Hollywood? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Hollywood
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hollywood

  Din recension

  FAQ

  Är Hollywood ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hollywood. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hollywood?

  Hollywood är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hollywood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.