OmdömesStalle

  Recensioner Hollies

  Är du på jakt efter en nya jacka? Eller kanske nya accessoarer? Då har du hittat rätt. Hos Hollies hittar du allt detta. Dem säljer alla typer av jackor och rockar till män och kvinnor samt accessoarer. Allt i det senaste modet och trenderna. Välkommen till Hollies.

  Information om företaget

  Hollies startade i Danmark redan 1962 utav Aaron Hollander. Företaget döptes till Hollander och det sysslade med att sälja läder runt om i världen. 1971 blev namnet ändrat till Hollies vilket dem fortfarande heter idag. Idag är Hollies ett Svenskt familje-ägt företag som är baserade i Stockholm med generationer och erfarenhet inom läder. Hollies tillverkat sina jackor med ett stort fokus på detaljer och bra kvalitet. Hollies uppnår sin goda kvalitet tack vare att dem har kontroll personal på alla sina fabriker som ser till att varenda vara når upp till deras standard. Hollies är ett märke för både män och kvinnor som vill ha produkter som håller. Märket Hollies står för hög kvalitet med mycket fokus på detalj och deras produkter är designade av Svenska designers. Idag finns dem på internet med deras webbshop och deras butiker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Spanien, Italien, Belgien, Estland och Grönland. Hollies kläder är alltid tillverkade utav överblivet läder från kött produktion så du kan vara säker på att allt läder är taget på ett humant sätt. Dem har inte heller några fabriker på ställen där barnarbete förekommer och dem kollar så att inga olagliga kemikalier används i någon av deras produktioner.

  10 Golden Rules of Leather Jackets

  Vad erbjuder Hollies dig

  Hollies säljer högkvalitets jackor och rockar samt accessoarer. Dem är tillgängliga i butiker som finns lite över allt i världen och på deras hemsida. Hemsidan är modern och är smidig att scrolla igenom och allt är lätt att hitta. Den går dock inte att få på svenska utan det är engelska som gäller på hemsidan. Med kategorierna på sidan är dem alltid lättillgängliga vilket är väldigt smidigt. Hollies har fri frakt i Sverige och i de flesta länder dem är aktiva i och deras leveranstider brukar vara på 2-3 arbetsdagar i Sverige, Danmark och Finland. I resten av Europa är det 3-5 arbetsdagar som gäller. Alla deras beställningar skickas ut med DHL.

  Tips, reklamationer och kontakt

  För att kontakta Hollies kan du enkelt klicka in på deras ”Contact us” sida och fylla i deras webbformulär med dina kontakt uppgifter och din fråga så svarar dem så fort dem kan. Vill du skicka tillbaka en vara har du 14 dagar på dig efter att du har hämtat ut den och så länge den ligger i original förpackning. Plus så får kunden stå för frakten tillbaka som är 5 Euro i Sverige och 10 Euro i övriga länder. Skulle det vara något fel på produkten så betalar Hollies frakten tillbaka och du får dina pengar tillbaka. Kontakta deras kundtjänst om du vill reklamera något så får du information om hur du ska gå till väga.

  Har du handlat hos Hollies förut? Då får du gärna skriva en egen recension och berätta om dina tankar och erfarenheter med företaget. Alla recensioner är välkomna.

  Hollies
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hollies

  Din recension

  FAQ

  Är Hollies ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hollies. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hollies?

  Hollies är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hollies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.