Hip Hop Bling

Alla recensioner

Hip Hop Bling

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Hip Hop Bling

Smycken och juveler kan du verkligen göra så mycket för en outfit som en helhet, man kan få en tråkig outfit att se cool ut och man kan få en cool outfit att se tråkig om man bär fel typer av smycken. När vissa personer handlar så smycken så föredrar de kanske att köpa äkta diamanter med äkta guld och äkta allting, medan andra helt enkelt vill köpa billigare så mycket för att kunna ha mer att välja mellan för ett rimligare pris. Oberoende om man har tänkt köpa en svindyr diamantring eller ett billig halsband så lönar det sig att börja med att läsa recensioner, vilket man kan göra här på OmdömesStälle.

Här har du möjligheten att läsa recensioner om så mycket företaget Hip Hop bling, men inte bara dom utan hur många andra företag som helst som finns där ute.

Mer om Hip Hop Bling
Företaget grundades och lanserades under 90-talet i USA och då verksamheten började fanna den endast i en liten lägenhet och har under åren växte sig större och finns idag i ett stort kontorslandskap med ett välfyllt lager. Dagligen skickar företaget ut flera 100 paket och sedan starten har företaget haft som mål att på marknaden försöka hitta så kvalitativa smycken som möjligt men sedan erbjuda dem till sina kunder för att mycket är förmånligare pris.

Hos Hip Hop Bling finns det smycken för kvinnor och män och även fast företaget har sitt säte i Amerika levererar det ändå sina produkter till internationella kunder.

Mer om Hip Hop Bling
Efter att kunden inne i nätbutiken hitta de produkter som hen vill köpa kan kunden betala för sitt inköp direkt med kort eller via internet banken, men det är även möjligt att betala via PayPal. Kunder inom USA kommer att bli erbjudna gratis frakt ifall det är väljer att beställa för en viss summa, dock erbjuder inte denna förmån till internationella kunder. Då en internationell kund gör en beställning kommer det att räknas ut en fraktkostnad beroende på vikt och volym på paketet men även vart paketet ska levereras. Frakten kommer att vara en summa på mellan 20 till 80 $. Skulle det finnas någon som helst missnöje av en produkt efter att kunden tagit emot den finns ännu möjligheten att lämna tillbaka produkten inom 30 dagar. För att företaget ska godkänna returen ska produkten vara oanvänd samt att den ska vara i originalförpackning. Om det finns några oklarheter eller frågor har Hip Hop Bling en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post.

Åsikter om Hip Hop Bling
Har du valt att skapa en snygg och cool outfit tack vara ett så mycket som du beställt hos detta företaget? Om du har erfarenhet av Hip Hop Bling skulle vi här på OmdömesStälle blir väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en recension. Du kan berätta om kvaliteten på produkterna, om du stötte på några problem och om du tyckte att priset kändes rätt eller inte.


Hur tillverkas egentligen en guldring?