Hifiklubben

Alla recensioner

Hifiklubben

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Hifiklubben

Hos HiFi klubben hittar du alltid den bästa multimedia utrustningen, med personlig och proffsig hjälp hittar du precis det du är ute efter. Vi alla gillar att ha stora TV-apparater och schysst ljud och det är just det du hittar hos HiFi klubben som är Europas största specialkedja inom kvalitets hifi. Med över 700 passionerade medarbetare får proffsig hjälp att hitta multimedia systemet som passar just hos dig.

Information om företaget HiFi klubben
HiFi klubben är en nätbutik som har varit verksamma i Sverige sedan 1980 men grundades redan 1976 i Danmark utav Peter Lyngdorf. Dem har alltid fokuserat på att sälja hemma stereo system eller HiFi system. Det hela började med att grundaren Peter Lyngdorf importerade ljud och elektronik utrustning från nord Amerika hela vägen till Danmark för att sedan sprida sin verksamhet över hela norden och lite till. Idag är HiFi klubben verksamma inom Danmark, Norge, Sverige, Nederländerna och Tyskland. För något år sedan gjorde dem om alla sina butiker demo butiker där du kan prova att lyssna på deras ljudanläggningar för att sedan köpa dem på nätet.

Vad har HiFi klubben att erbjuda dig
Hos HiFi klubben får du kompetent expert hjälp från människor som faktisk kan sin sak. Du får alltid rådgivning och hjälp med att hitta det perfekt ljudsystemet för ditt hem. Dem har bara kvalitativt ljud och media utrustning som till exempel högtalare, hörlurar och förstärkare. Du kan till och med provlyssna på deras utrustning direkt i butiken. Sitter du hemma och shoppar på deras webbshop har du ett stort sortiment att välja på. Hemsidan är enkel och ser väldigt modern ut. Det är lätt att hitta det man är ute efter och på första sidan skyltar dem alltid sina erbjudanden och reor. Det finns även en inspirations sida där det finns massor med artiklar och videos om hur du till exempel kan bygga in högtalare i en möbel eller bara placera dem snyggt. Blir du medlem hos HiFi Klubben får du alltid 3 års garanti på allt du köper, du får relevanta erbjudande, du får delta i grymma tävlingar och inspirerande event. Handlar du mer än 1000 kr får du alltid fri frakt, annars koster 99 kr för frakt. Deras leveranser hem tar vanligtvis 2-4 arbetsdagar, om du beställer och hämtar ut i butik tar det 3-8 arbetsdagar och du blir notifierad när varan finns att hämta. För betalning gäller det Klarna där du kan välja själv hur och när du vill betala. Vill du hjälp med att fixa ljudsystem till den restaurang, lokal eller arbetsplats kan HiFi Klubben även hjälpa till med det. Dem kommer ut kollar och sedan gör dem upp en plan för hur det hela ska utföras.

Kontakt
För att kontakta HiFi klubbens kundtjänst kan välja att antingen slänga iväg ett mail eller ringa. Kontaktuppgifterna finns tillgängliga på deras hemsida. Kundtjänsten svara på alla frågor du kan tänkas ha, beställnings frågor, leveranser eller reklamationer. Skulle du inte vara nöjd med produkterna du fått hem är det bara att kontakta kundtjänsten och skicka tillbaka varan så får du pengarna tillbaka eller så kan du välja att byta varan mot en annan. Returer är alltid gratis genom att du får ersättning eller så skickar dem ut en retur sedel.

Skriv gärna en egen recension om dina erfarenheter med HiFi klubben.