OmdömesStalle

  Recensioner Hifiklubben

  Hos HiFi klubben hittar du alltid den bästa multimedia utrustningen, med personlig och proffsig hjälp hittar du precis det du är ute efter. Vi alla gillar att ha stora TV-apparater och schysst ljud och det är just det du hittar hos HiFi klubben som är Europas största specialkedja inom kvalitets hifi. Med över 700 passionerade medarbetare får proffsig hjälp att hitta multimedia systemet som passar just hos dig.

  Information om företaget HiFi klubben

  HiFi klubben är en nätbutik som har varit verksamma i Sverige sedan 1980 men grundades redan 1976 i Danmark utav Peter Lyngdorf. Dem har alltid fokuserat på att sälja hemma stereo system eller HiFi system. Det hela började med att grundaren Peter Lyngdorf importerade ljud och elektronik utrustning från nord Amerika hela vägen till Danmark för att sedan sprida sin verksamhet över hela norden och lite till. Idag är HiFi klubben verksamma inom Danmark, Norge, Sverige, Nederländerna och Tyskland. För något år sedan gjorde dem om alla sina butiker demo butiker där du kan prova att lyssna på deras ljudanläggningar för att sedan köpa dem på nätet.

  Välkommen lyssnare.

  Vad har HiFi klubben att erbjuda dig

  Hos HiFi klubben får du kompetent expert hjälp från människor som faktisk kan sin sak. Du får alltid rådgivning och hjälp med att hitta det perfekt ljudsystemet för ditt hem. Dem har bara kvalitativt ljud och media utrustning som till exempel högtalare, hörlurar och förstärkare. Du kan till och med provlyssna på deras utrustning direkt i butiken. Sitter du hemma och shoppar på deras webbshop har du ett stort sortiment att välja på. Hemsidan är enkel och ser väldigt modern ut. Det är lätt att hitta det man är ute efter och på första sidan skyltar dem alltid sina erbjudanden och reor. Det finns även en inspirations sida där det finns massor med artiklar och videos om hur du till exempel kan bygga in högtalare i en möbel eller bara placera dem snyggt. Blir du medlem hos HiFi Klubben får du alltid 3 års garanti på allt du köper, du får relevanta erbjudande, du får delta i grymma tävlingar och inspirerande event. Handlar du mer än 1000 kr får du alltid fri frakt, annars koster 99 kr för frakt. Deras leveranser hem tar vanligtvis 2-4 arbetsdagar, om du beställer och hämtar ut i butik tar det 3-8 arbetsdagar och du blir notifierad när varan finns att hämta. För betalning gäller det Klarna där du kan välja själv hur och när du vill betala. Vill du hjälp med att fixa ljudsystem till den restaurang, lokal eller arbetsplats kan HiFi Klubben även hjälpa till med det. Dem kommer ut kollar och sedan gör dem upp en plan för hur det hela ska utföras.

  Kontakt

  För att kontakta HiFi klubbens kundtjänst kan välja att antingen slänga iväg ett mail eller ringa. Kontaktuppgifterna finns tillgängliga på deras hemsida. Kundtjänsten svara på alla frågor du kan tänkas ha, beställnings frågor, leveranser eller reklamationer. Skulle du inte vara nöjd med produkterna du fått hem är det bara att kontakta kundtjänsten och skicka tillbaka varan så får du pengarna tillbaka eller så kan du välja att byta varan mot en annan. Returer är alltid gratis genom att du får ersättning eller så skickar dem ut en retur sedel.

  Skriv gärna en egen recension om dina erfarenheter med HiFi klubben.

  Hifiklubben
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hifiklubben

  Din recension

  FAQ

  Är Hifiklubben ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hifiklubben. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hifiklubben?

  Hifiklubben är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Multimedia & Abonnemang. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hifiklubben gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.