Herobility

Alla recensioner

Herobility

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Herobility

Att ha ett barn är inte bara tidskrävande och roligt, utan det kostar även ganska mycket eftersom barn och bebisar verkligen behöver mera produkter än vad man kan tänka sig. De behöver de självklara produkterna som skötbord, barnvagn och säng men även mindre produkter som tex nappflaskor och nappar. Herobility erbjuder online dessa produkter. 

Kommer jag som kund att se vilka ämnen produkterna är gjorda av, jag vill inte att mitt barn får i sig något farligt? Finns det något som jag kanske borde veta om innan jag genomför min beställning, och vilka produkter är de bästa att ha? Här på OmdömesStälle kan du få svaren till dessa frågor genom att läsa andra personer erfarenheter av Herobility i form av recensioner. 

Mer information om Herobility
Mikael Bergström är personen som grundade och lanserade företag och som även idag är VD. Företaget började erbjuda sina produkter på marknaden i februari 2017 och idag är de verksamma i 20 olika länder genom olika partners. I sitt produktsortiment har de valt att ta fram olika typer av produkter för barn och bebisar i olika åldrar, samt att då de tar fram nya produkter så har de hållbarheten i baktanke och försöker ta fram produkter som inte ska göra så stor skada. 

I nätbutiken är det möjligt att se nya kollektioner som precis kommit ut, kollektioner som är gjorda tillsammans med någon influencer samt vilka produkter som för tillfället är de mest populära. Herobility har tagit fram en produkt kollektion som går under namnet “eco-line” där produkterna är gjorda av bioplast vilket i sin tur ska vara bättre för miljön. 

Vad är det som Herobility erbjuder?
För inköp som görs på 599 kr eller mer så behöver inte kunden i fråga betala någon fraktavgift. Det finns olika fraktmetoder och kostnaderna varierar beroende på vart kunden befinner sig och vart hen vill ha sitt paket levererat. Efter att Herobility tar emot en beställning av en kund så hanterar de beställningen inom 1-3 dagar, och efter det tar det några arbetsdagar innan kunden kan hämta ut sitt paket. 

Från och med att kunden tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att lämna tillbaka något inom 14 dagar. För att en retur ska bli godkänd ska förpackningen vara obruten samt att den ska returneras i samma skick som den var i då kunden tog emot den. Inom Sverige ingår det gratis returer men kunder som befinner sig utanför Sverige får betala en returavgift. Herobility har en kundtjänst som är möjlig att kontakta via e-post, och kundtjänsten svarar på inkomna frågor under vardagar under vanliga arbetstider. 

Åsikter om företaget Herobility
Om du eller din familj har någon erfarenhet av detta företaget kan ni väl berätta för oss vad ni tycker om dem? Lägg till i din recension information om vad du tyckte om priset, kvaliteten och om du tror att du kommer handla hos dem igen. Kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör.  


Tips då man ska mata sitt barn med flaska.