OmdömesStälle

  Recensioner Hemsjön

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Hemsjön är en nätbutik där kunder kan hitta presenter och andra produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Hemsjön? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om företaget Hemsjön

  Företaget Hemsjön är en del av Occasion Sweden AB och de är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige. Företaget driver även ett eget snickeri där de tillverkar sina egna produkter samt att de använder återvunnet material då de tillverkar sina produkter. Hemsjön säljer sina produkter via sin hemsida samt på olika hantverksmässor.

  Detroit: Become Human [PS4] #09 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuds hos Hemsjön

  En sökfunktion finns tillgänglig för kunderna inne på företagets hemsida samt att de finns några produktkategorier. Görs det beställningar via hemsidan så läggs det till en fraktavgift åt kunden på 59 kr, om de inte är så att det görs beställningar på mer än 500 kr. Hemsjön levererar sina produkter inom EU och inte utanför. Inom 1 – 3 vardagar skickas paketet efter att kunderna har gjort sin beställning, men om det gäller en restorder så kan leveranstiden vara mellan 1 – 3 veckor. Priserna som är synliga på hemsidan är inklusive moms och skriven i svenska kronor.

  Hemsjön har ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på, för att då få information om kommande kampanjer och erbjudanden via e-posten.

  Hur kontaktas kundtjänsten hos Hemsjön?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Hemsjön? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Tips om man vill skapa egna presenter.

  Hemsjön
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hemsjön

  Din recension

  FAQ

  Är Hemsjön ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hemsjön. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hemsjön?

  Hemsjön är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Hemsjöns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.