OmdömesStalle

  Recensioner Helly Hansen

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är Helly Hansen.

  Genom att läsa andra personers recensioner om tex Helly Hansen kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer information om Helly Hansen

  Helly Hansen är ett företag som är grundat och lanserat redan under 1877 och de tillverkar och säljer textilier som är speciellt framtagna för sportrelatera aktiviteter. Redan från starten har företaget haft sitt huvudkontor i Norge och där ligger det än i dag.

  You Should Look for This Popular European Brand Helly Hansen | Every Brand Breakdown Episode 8

  Vad erbjuder Helly Hansen sina kunder?

  Helly Hansen erbjuder produkter till både kvinnor, män och barn och det finns många olika kategorier att välja mellan inne på hemsidan. Oberoende hur stor eller liten beställning man väljer att göra på företagets hemsida så kommer frakten alltid att vara gratis och leveranstiderna är mellan 2 – 6 arbetsdagar. Skulle man få hem en produkt och sedan av någon anledning känna sig missnöjd med den så har man 90 dagar på sig att returnera produkten från och med att man har fått hem den.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Helly Hansen?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Helly Hansen? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Helly Hansen.

  Helly Hansen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Helly Hansen

  Din recension

  FAQ

  Är Helly Hansen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Helly Hansen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Helly Hansen?

  Helly Hansen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Helly Hansen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.