Haynes

Alla recensioner

Haynes

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Haynes

Att ta körkortet och efter det skaffas sig en alldeles egen bil känns helt fantastiskt. Man är inte längre tvungen att anpassas sig utgående från andra eller att hela tiden behöva planera in skjuts. Det finns väldigt många fördelar med att ha en egen bil, men som allting annat här i världen tillkommer det även negativa saker med att egentligen äga något typ av fordon. Inte nog med att både försäkringar och bensin kan ha ganska så saftiga summor så kan även fordonet få något fel och man har ingen aning vad man ska tag sig till. Företaget Haynes såg att det som ett problem och de har på sin sajt valt att publicera manualer till flera olika fordon där ute, som olika bilar. 

Hur kan jag veta på att jag verkligen gör rätt även fast jag följer allting i manualen som Haynes ett mig? Om jag gör något med min egna bil och eventuellt förstör något, hur är det då med försäkringarna? Du kan få svar på dessa frågor och många fler genom att läsa recensioner här inne hos oss. 

Om Haynes

De personer som arbetar på Haynes vet själva hur mycket problem det kan vara med alla fordon och mekanismer som finns tillgängliga idag. Allt som oftast kan väldigt mycket skötas online eller via olika maskiner vilket kan verka lite krångligt, men faktum är att vissa saker i dagsläget är så enkla som de någonsin varit. Företaget valde att ta fram sin onlinetjänst för att erbjuda kunder runt om i hela världen möjligheten att kanske själv fixa sina fordon utan att behöva betala dyra summor hos en mekaniker eller verkstad. Förutom manualer till bilder erbjuder även Haynes manualer till motorcyklar och ATV. 

Det som Haynes erbjuder

Direkt inne på sajten är det möjligt att fylla i vilket fordon man har såsom till exempel årsmodell och modell överlag. Efter det kommer det att automatiskt dyka upp en manual som sedan kan köpas och antingen få hem levererade, printas ut eller laddas ned online. Det är möjligt att på alla produkter för sig se ifall de fiinns i lager eller inte samt att priserna varierar beroende på bil och modell med vid varje artikel kan priset ses. Internationella kunder (de som inte befinner sig i USA) kommer att behöva betala en frakt avgift på 30 USD och de kan räkna med en leveranstid på 14+ dagar. Om en kund får hem en produkt men känner sig missnöjd kan hen kontakta kundtjänsten hos Haynes inom 7 dagar för att få pengarna tillbaka. 

Åsikter om Haynes

Har du köpt en manual från detta företaget? Om du har det skulle du som internationell kund kunna säga att de är värt sitt pris eller inte? Tror du att du kommer att vända dig till dem igen eller inte om du stöter på problem och skulle du tipsa om företaget till dina vänner eller inte? Skriv en recension inne hos oss där du besvarar dessa frågor.


Tips om du funderar att köpa egen bil.