HappySweeds

Alla recensioner

HappySweeds

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

HappySweeds

Naturen här i Norden är fantastisk då man här får uppleva både riktigt kalla vintrar och fina och varma sommardagar. Dock under både vår och höst kan det regna ganska så mycket, flera dagar i veckan i timtal. Trots det måste man göra allting så ska göras, hunden behöver rastas och man ska ta sig till och från jobbet. Vind- och vattentäta kläder är något som alla borde ha i sin garderob men en annan sak som kan pigga upp en annars grå och tråkig dag är ett fint paraply. Paraplyn finns att köpa lite här och där men allt som oftast är de ganska tråkiga då de är svarta eller någon annan mörk färg. Företaget HappySweeds tog saken i egna händer och skapade finare paraplyn

Paraplyna som företaget säljer är fina, men är de även praktiskt eller inte? Håller de både vatten och vind riktigt bra och är de så pass stora att man bra ryms under? De personer som redan haft ett paraply från HappySweeds har delat med sig av tankar här på OmdömesStälle

Mer om HappySweeds
HappySweeds är ett företag som är både grundat och lanserat i Sverige och företagsidéen kom till från New York där det började regna och ett barn försökte att skydda sig med ett pappersflygplan. Detta ledde till att det första paraplyet som företaget skapade fick namnet Brooklyn Bridge och den första produkten ledde till att de började skapa flera färggranna paraplyer med unik design för att lysa upp de gråa dagarna. Produkterna kan köpas direkt via företagets egna hemsida men det finns även återförsäljare som har produkterna i sitt sortiment. 

Vad erbjuder HappySweeds?
Paraplyerna kan ses inne i nätbutiken och vid beställning är det även möjligt att köpa paraplyet fint inpackat antingen tillsammans med en blombukett eller i en presentförpackning tillsammans med honung. Efter att kunden hittat det som hen vill köpa kan beställningen betalas för med kort, eller via banken men det går även med PayPal eller på faktura via Klarna. HappySweeds levererar sina produkter till länder runt om i världen och leveranstiderna och kostnaderna är något som varierar beroende på var kunden befinner sig. Om en kund får hem sitt nya paraply och av någon anledning känner sig missnöjd och skulle vilja ha sina pengar tillbaka kan kunden kontakta företagets kundtjänst via e-post eller chatt. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produkten inte vara använd och den ska ligga i samma förpackning som den gjorde då den anlände. 

Erfarenheter och tankar om HappySweeds
Har du valt att lysa upp dina gråa dagar med ett paraply från detta företaget? Tycker du isåfall att det var värt pengarna eller inte, skulle du rekommendera produkterna till dina vänner eller inte? Skriv en recension här hos oss där du berättar med dina egna ord vad du tycker om företaget och deras produkter. Det är helt gratis att dela med sig via oss. 


Saker man kan göra för att pigga upp vardagen.