HAPPY PLUGS

Alla recensioner

HAPPY PLUGS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

HAPPY PLUGS

Hörlurar, de kan användas nästan när som helst till många olika ändamål. Man vill kanske ha hörlurar med bra musik eller en riktigt bra podd åd man tränar, kanske när man städar och grejar hemma så vill man ha en riktigt bra ljudbok på samt att man inte vill att hela familjen ska höra vad man lyssnar på då man befinner sig hemma. När det kommer till hörlurarna så finns det många olika modeller och hörlurar som gör olika saker. Det finns tex in ears eller over ears, samt att det finns både hörlurar med sladd men även sådana som är trådlösa. Happy Plugs är ett företag som erbjuder hörlurar, i olika modeller, former och färger. 

Hur är kvaliteten på hörlurarna som Happy Plugs säljer? Hur lång garanti ingår på produkterna, och vilka olika typer av fel står en garantin för? Är produkterna värda sitt pris eller kommer jag att hitta typ samma produkter till ett billigare pris någon annanstans? Inne hos oss har du möjligheten att läsa andra personers recensioner, om företag som tex Happy Plugs. 

Mer om Happy Plugs
Under 2011 föddes själva idéen till företaget Happy Plugs och grundaren till företaget heter Andreas Vural. I dagsläget är det möjligt att köpa Happy Plugs lurar hos cirka 10 000 olika återförsäljare i 70 länder världen över. Sedan företagets start har de haft cirka 10 miljoner kunder. Företaget kommer från Sverige men det är möjligt att handla via deras nätbutik från flera olika länder. 

I nätbutiken är det möjligt att se företagets produkter, och när det kommer till hörlurarna så är det möjligt att filtrera för att se produkter från endast en viss färg. 

Det som erbjuds hos Happy Plugs
Inne i nätbutiken finns även en jämförelsetjänst. Detta innebär att man kan jämföra flera utav de olika produkterna som företagets säljer för att tex få en tydligare bild på hur mycket priset skiljer, batteritiden, brus minskningen och så vidare. Inköp kan göras som hos vilken nätbutik som helst och från och med att företaget skickat iväg kundens paket så kan hen räkna med en leveranstid på 2-4 arbetsdagar. Är det så att beställningar görs inom EU så skickas produkterna från det svenska lagret, i annat fall skickas de från lagret som ligger i Hong Kong. Från och med att kunden tagit emot sin produkt så har hen möjligheten att göra en retur inom 30 dagar. För att göra det så ska kundtjänsten i första hand kontaktas och det kan göras genom ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Åsikter om företaget Happy Plugs
Produkter du gå runt med musik i öronen tack vare ett par hörlurar från Happy Plugs? Om svaret är “ja” så kan väl du skriva en egen recension om företaget medan du lyssnar på musik. Berätta vad du tyckte om batteritiden, färgen på produkterna, kvaliteten och helt enkelt om de var vad du hade förväntat dig då du gjorde din beställning. Det är möjligt att dela med sig av tankar och åsikter helt gratis inne hos oss på OmdömesStälle. 


Video på produkt som företaget erbjuder.