Happy Angler

Alla recensioner

Happy Angler

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
Rasmus
Beställ ingenting från denna sidan beställde ett ekolod gick sönder efter första gången och inte fått något svar på flera dagar opålitligt att beställa nåt härifrån.Läs vidare
L
Lex Luhtor
Fick fakturan 10 sekunder efter orden lagts. Leverans 2-5 dagar . Enligt mina sidor har mina varor ej packats efter 5 dagar??? Tur att det finns andra leverantörer som tar oss kunder på allvar och ...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Opålitliga

  Beställ ingenting från denna sidan beställde ett ekolod gick sönder efter första gången och inte fått något svar på flera dagar opålitligt att beställa nåt härifrån.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fick fakturan 10 sekunder efter orden lagts.

  Fick fakturan 10 sekunder efter orden lagts. Leverans 2-5 dagar . Enligt mina sidor har mina varor ej packats efter 5 dagar??? Tur att det finns andra leverantörer som tar oss kunder på allvar och skickar varorna på utsatt tid oavsett om de har ett hårt tryck under rea tider. Åtminstone får man feed back om leveranstiderna ej kan hållas. Aldrig mer Happy Angler då det finns andra leverantörer som har i stort sätt samma produkter till samma pris.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Happy Angler

Att fiska är något som många är intresserade av, vissa gör det på helt professionell nivå medans andra gillar att fiska på fritiden. Men en sak som man oftast är ute efter oberoende om man fiskar på proffsnivå eller inte är bra utrustning, och till bra priser. Man kan såklart gå till en fysisk affär och kolla vad de erbjuder där men nuförtiden kan man handla allting på nätet, till och med fiskeutrustning och tillbehör. En affär som är specialiserad på fiske är Happy Angler. Hos dem kan man hitta produkter som både är svenska men även från internationella märken och de har ett sortiment på 10 000 – 15 000 produkter, beroende på säsongen. 

Mer information om Happy Angler
Företaget hör till den svenska Rusta – koncernen och de är verksamma i 4 olika länder med sina 150 fysiska butiker, och webbutiker. Man kan beställa från Happy Angler från 40 olika länder och de har även kundtjänst på flera olika språk. De som jobbar på företaget har lång erfarenhet inom fiske och de försöker alltid att erbjuda sina kunder både nyheter men även gamla favoriter. Happy Anglers koncept är ”inget problem är för stor eller lite för att lösas!”. 

Vad erbjuder Happy Angler?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex fiskerullar, fiskespön, linor och tillbehör. Man kan även se vilka produkter som är de bästsäljande och vilka produkter som är nya på hemsidan. Om man är intresserad av fiske och av Happy Anglers produkter kan man även gå med i deras club, med är ett gratis medlemskap där man kan ta del av rabatter, förmåner och olika funktioner. 

Om man beställer något via hemsidan kan man betala med kort, på faktura, delbetalning eller direkt via nätbanken. När det gäller leveranser så är den normala leveranstiden 2 – 7 dagar om produkten i fråga finns i lager, om företaget måste beställa in produkten kommer leveransen att vara lite längre. Alla leveranser levereras med Postnord där man även kan följa upp sittpaket. Alla leveranser kostar 69 kronor oberoende hur mycket eller lite man väljer att beställa, paket som är under 20kg kan man även välja att få hemlevererad. 

Hur kommer man i kontakt med Happy Angler?
Om man har några frågor eller funderingar som har med företaget eller deras produkter att göra kan man kontakta dem, man kan antingen kontakta dem via e-post eller via telefon. Om man har någon sorts feedback till företaget ska man heller inte glömma att lämna den, det kan man göra inne på hemsidan via en blankett. Om det skulle vara så att man får hem sin produkt som man beställt och upptäcker att det är något fel på den kan man lämna in en reklamation, om det är en godkänd reklamation kommer företaget att hjälpa dig genom att reparera produkten eller återbetala dig. 

Har du handlat hos Happy Angler? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.