OmdömesStalle

  Recensioner Happy Angler

  Att fiska är något som många är intresserade av, vissa gör det på helt professionell nivå medans andra gillar att fiska på fritiden. Men en sak som man oftast är ute efter oberoende om man fiskar på proffsnivå eller inte är bra utrustning, och till bra priser. Man kan såklart gå till en fysisk affär och kolla vad de erbjuder där men nuförtiden kan man handla allting på nätet, till och med fiskeutrustning och tillbehör. En affär som är specialiserad på fiske är Happy Angler. Hos dem kan man hitta produkter som både är svenska men även från internationella märken och de har ett sortiment på 10 000 – 15 000 produkter, beroende på säsongen.

  Mer information om Happy Angler

  Företaget hör till den svenska Rusta – koncernen och de är verksamma i 4 olika länder med sina 150 fysiska butiker, och webbutiker. Man kan beställa från Happy Angler från 40 olika länder och de har även kundtjänst på flera olika språk. De som jobbar på företaget har lång erfarenhet inom fiske och de försöker alltid att erbjuda sina kunder både nyheter men även gamla favoriter. Happy Anglers koncept är ”inget problem är för stor eller lite för att lösas!”.

  Gäddfiske med Happy Angler.

  Vad erbjuder Happy Angler?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex fiskerullar, fiskespön, linor och tillbehör. Man kan även se vilka produkter som är de bästsäljande och vilka produkter som är nya på hemsidan. Om man är intresserad av fiske och av Happy Anglers produkter kan man även gå med i deras club, med är ett gratis medlemskap där man kan ta del av rabatter, förmåner och olika funktioner.

  Om man beställer något via hemsidan kan man betala med kort, på faktura, delbetalning eller direkt via nätbanken. När det gäller leveranser så är den normala leveranstiden 2 – 7 dagar om produkten i fråga finns i lager, om företaget måste beställa in produkten kommer leveransen att vara lite längre. Alla leveranser levereras med Postnord där man även kan följa upp sittpaket. Alla leveranser kostar 69 kronor oberoende hur mycket eller lite man väljer att beställa, paket som är under 20kg kan man även välja att få hemlevererad.

  Hur kommer man i kontakt med Happy Angler?

  Om man har några frågor eller funderingar som har med företaget eller deras produkter att göra kan man kontakta dem, man kan antingen kontakta dem via e-post eller via telefon. Om man har någon sorts feedback till företaget ska man heller inte glömma att lämna den, det kan man göra inne på hemsidan via en blankett. Om det skulle vara så att man får hem sin produkt som man beställt och upptäcker att det är något fel på den kan man lämna in en reklamation, om det är en godkänd reklamation kommer företaget att hjälpa dig genom att reparera produkten eller återbetala dig.

  Har du handlat hos Happy Angler? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Happy Angler
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Fick fakturan 10 sekunder efter orden lagts.

  Fick fakturan 10 sekunder efter orden lagts. Leverans 2-5 dagar . Enligt mina sidor har mina varor ej packats efter 5 dagar??? Tur att det finns andra leverantörer som tar oss kunder på allvar och skickar varorna på utsatt tid oavsett om de har ett hårt tryck under rea tider. Åtminstone får man feed back om leveranstiderna ej kan hållas. Aldrig mer Happy Angler då det finns andra leverantörer som har i stort sätt samma produkter till samma pris.

  Av: Lex Luhtor10-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Happy Angler

  Din recension

  FAQ

  Är Happy Angler ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Happy Angler. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Happy Angler?

  Happy Angler är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy Angler gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.