Handmade Piece

Alla recensioner

Handmade Piece

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Handmade Piece

När man pratar om konst eller annars inredning tycker vissa människor att det inte är värt att lägga stora summor på konst, utan de föredrar kanske att köpa posters och affischer som de sedan ramar in och pryder väggarna med. Det finns företag och hemsidor som erbjuder båda dessa typer, både posters och konst och Handmade Piece är ett företag som erbjuder konst som är handmålad

Kan jag vara säker på att konsten jag köper från Handmade Piece är äkta eller inte? Finns det någon garanti på produkterna och borde jag veta om något innan jag gör min beställning? Glöm inte att vi här på OmdömesStälle finns till för att du och alla dina bekanta ska få så bra erfarenheter då ni gör inköp hos något företag. Vi har valt att kostnadsfritt samla recensioner som vem som helst kan läsa

Mer om Handmade Piece
Handmade Piece är ett företag som har skapat sin tjänst eftersom de vill ge möjligheten till vem som helst där ute att skapa ett hem som påminner om ett unikt konstgalleri. På företaget arbetar det idag cirka 100 personer som är talangfulla och professionella inom konst och då de skapar sin verk använder de sig av eko-vänliga produkter. Förutom konst att köpa finns det inne på hemsidan cirka 40 videon som går att kolla på och även cirka 500 sampels av olika saker. 

Handmade Piece erbjuder även en tjänst där kunderna kan vara i kontakt med företaget om det skulle vara så att de vill ha ett fotografi avmålat. Då kan företaget och kunden tillsammans komma på ett pris och sedan kan en beställning göras. 

Vad är det som Handmade Piece erbjuder?
Först kan kunden börja med att gå in i nätbutiken och kolla runt och sedan kan hen lägga till valfri produkt samt ram i den virtuella kundkorgen. Kunden kan sedan betala för sin beställning på några olika sätt såsom med kort eller via internetbanken och efter det kan kunden själv beställa vilken konstnär hen vill att ska skapa tavlan. I de allra flesta fallen tar det upp till tre veckor för konstnären att skapa tavlan, dock kan den tiden variera beroende på stil på tavlan och även storleken. Kunden kommer sedan att få en bild skickad till sig på den färdiga tavlan och då kan hen ännu lägga till något om så önskas, annars skickar företaget iväg tavlan och då kan kunden räkna med en leveranstid på 3-10 dagar. Skulle kunde ändå känna sig missnöjd kan hen få pengarna tillbaka inom 60 dagar. 

Åsikter om Handmade Piece
Är du en person som är intresserad av konst och kanske har erfarenheter av detta företaget? Om du har det skulle vi bli glada här på OmdömesStälle om du endast tog dig några minuter och skrev en recension som du lämnade här inne. Så länge som du är ärlig och oberoende i din recension kan du berätta precis vad du vill om dem. 


Inredningtips för badrummet.