Halloween Costumes

Alla recensioner

Halloween Costumes

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Halloween Costumes

Halloween, en högtid som vi redan väldigt länge firat med lite olika traditioner beroende på var man är uppväxt. Bus eller godis för barn är något som väldigt många tänker på då de hör ordet Halloween men väldigt många vuxna brukar även klä ut sig och kanske ha en hemmafest för några vänner. Att klä ut sig på Halloween är inte något man måste göra men eftersom det är ganska så populärt att göra det är HalloweenCostumes en av flera butiker som valt att erbjuda sina kunder utklädnader, både till stora och små. 

Hur mycket kommer frakten att kosta då man beställer från HalloweenCostumes, och levererar de sina produkter alls till Skandinavien? Om jag väljer att beställa i början på oktober, kommer min beställning då att hinna fram i tid eller inte? Läs andra personers erfarenheter här på OmdömesStälle idag. 

Om HalloweenCostumes
HalloweenCostumes är ett företag som helt enkelt säljer utklädnader tänka till Halloween för barn- och småbarn, vuxna kvinnor- och män och till och med till husdjur. Förutom utklädnader har de i sitt sortiment halloween dekorationer och accessoarer, samt smink och peruker. Företaget levererar sina produkter internationellt och i dagsläget levererar de till 200 olika länder runt om i världen. 

För kunder som aldrig tidigare handlar via HalloweenCostumes har möjligheten att påbörja en prenumeration på deras nyhetsbrev, detta kommer leda till 10% rabatt på den första beställningen samt info om kommande kampanjer och erbjudanden. 

Det som HalloweenCostumes erbjuder
Kostymerna i nätbutiken är inte bara indelade i till vilken typ av person de är menade, utan även vilken typ av stil kunden är ute efter. Förutom att det finns kostymer och utklädnader för enskilda personer finns det även dräkter för par som kan användas samtidigt, men även sammanhängande kostymer för hela grupper. Priserna på produkterna varierar beroende på vad kunden är ute efter och leveranskostnaderna är även något som varierar beroende på vart kunden vill ha leveransen. Efter att kunden valt vilka produkten hen vill köpa och lagt till dem i korgen kan hela beställningen betalas för direkt via kort eller internetbanken, men även via Paypal eller Google/Apple pay. Efter mottagandet av paketet finns ännu möjligheten att göra en retur ifall kunden skulle vara i behovet av det. Det är givetvis möjligt att prova på dräkten man köpt, men för att returen ska bli godkänd måste vissa produkter vara helt oöppnade och detta är till exempel: underkläder, sockor, lösögonfransar, smink, djurdräkter mm. Finns det några frågor eller funderingar har HalloweenCostumes en kundtjänst som kan kontakta via mejl eller på telefon. 

Recensioner om HalloweenCostumes
Vid detta laget borde vi veta hur viktigt och bra det egentligen är då personer med erfarenheter dela med sig av dem. Så om du nu är en person som har någon typ av erfarenhet av HalloweenCostumes tycker vi har på OmdömesStälle att du ska lämna en recension inne hos oss. Berätta vad du tyckte om produkterna, om de hann komma i tid och om du skulle velat ändra på något eller inte. 


Tips inför halloween festen.