OmdömesStalle

  Recensioner Hallbergs Guld

  Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft på sig under de senaste 20 åren eller så är det ett par nya örhängen man precis unnat sig själv. Oberoende vad för slags smycken man är ute efter vill man att de ska vara av bra kvalitet och inte gå sönder då man använder dem första gången. Om man är ute efter smycken kan man såklart gå till en galleria och kika in i en fysisk smyckesaffär, men som det mesta nuförtiden kan man även handla smycken online. Det finns många webbutiker som erbjuder smycken via nätet och ett av dem är Hallbergs Guld. Det är ett företag som har ett sortiment bestående av örhängen, ringar, armband men även klassiska mycken och förlovnings- och vigselringar.

  Information om Hallbergs Guld

  Företaget grundades av Carl Gustav Hallberg år 1860 och då var det en guldsmedsfirma i Stockholm. Det gick bra för företaget och i slutet av 1800 – talet var Hallbergs Guld en av Sveriges största juvelerare. Redan vid 1930 talet hade Hallbergs Guld runt 600 anställda och de satsade på att nästan endast anställa personer med bra utbildning inom ämnet och därför var en stor del av de anställda guldsmeder. Än idag håller företaget igång sin verksamhet och de arbetar fortfarande vidare i samma anda som förut, vilket är med kunskap, tradition och kvalitet. I dagsläget har Hallbergs Guld 36 fysiska affärer runt om i Sverige.

  Hallbergs Guld.

  Vilka produkter erbjuder Hallbergs Guld?

  I företagets webbshop kan man kika igenom olika kategorier med smycken men Hallbergs Guld erbjuder även en outlet som man kan kolla in om man är intresserad. Produkterna som finns i företagets fysiska butiker kan variera lite grann med det som finns i deras webbutik, men har man några frågor om det kan man kontakta kundtjänst. Oberoende hut stor beställning man gör kommer fraktkostnaden att vara 39 kronor inklusive moms och alla produkter levereras med Postnord. Den normala leveranstiden för alla paket är 2 – 5 arbetsdagar, men det tar längre om produkten inte finns i lager. För tillfället kan man endast beställa från websbshoppen om man bor i Sverige. Alla betalningar på hemsidan sker via Klarna så man kan välja mellan att betala med faktura, delbetalning, direktbetalning eller med kort.

  Hur hanterar Hallbergs Guld klagomål?

  Är det så att man mottar en vara från företaget och upptäcker att det är något fel med den kan man reklamera den antingen i en av företagets fysiska affärer eller i webbshoppen. Det är alltid ett års garanti på företagets produkter men den täcker inte om det handlar om slitage, vårdslöst hanterande eller skada genom olycka. För att lämna in en reklamation via webbshoppen ska man kontakta Hallbergs Guld via e-post och beskriva problemet. Om man har några frågor till företaget kan man kontakta dem via e-post eller gå in i någon av deras fysiska butiker.

  Har du köpt några smycken från Hallbergs Guld? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Hallbergs Guld
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Åsa!

  För 5 år sedan köpte vi förlovningsringar på Hallbergs Guld på Triangeln.
  Och har varit där vid flera tillfällen efter det. Idag var jag inne med mitt armband. Och fick massor med tips o hjälp med vad jag ska göra.
  Åsa är nog den trevligaste och skickligaste expedit jag mot. En stor eloge till henne och hennes kunskap.
  Mvh Eva Mollén

  Av: Eva Mollén 03-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Hallbergs Guld

  Din recension

  FAQ

  Är Hallbergs Guld ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hallbergs Guld. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hallbergs Guld?

  Hallbergs Guld är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hallbergs Guld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.