OmdömesStälle

  Recensioner Grooming

  Många av oss tycker om att sköta om vårt hår och vissa har även en frisyr som de skapar varje morgon för att vara färdiga att gå på jobb. Är man intresserad av hårvård så vet man att det finns hur många produkter som helst som man kan använda sig av. Det finns produkter för kort hår, långt hår, lockigt eller rakt hår och så vidare. Eftersom dagens e-handel är så populärt så går det så klart att även hitta dessa produkter online. Det finns olika typer av nätbutiker och företag som erbjuder produkter inom hårvård, och vissa butiker har valt att ta in produkter för kvinnor- och/eller för män. Grooming är en nätbutik som valt att rikta in sig för män och de erbjuder produkter inom hårvård, skägg samt rakning.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna om jag väljer att handla hos Grooming? Hur länge tar leveranserna och är produkterna värda sitt pris? Om jag känner mig missnöjd med någon produkt, vart ska jag då vända mig? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om Grooming

  Företaget grundades och lanserades under 2004 och de hör även till Beardshop vilket är en webshop som även dem säljer produkter inom skäggvård och rakning. Företaget kommer från Sverige och de har ett sortiment som består av 200 olika varumärken. Grooming driver sin nätbutik men de har även en fysisk butik som ligger på Ranhammarsvägen 20A i Sverige.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad erbjuder Grooming sina kunder?

  Hudvård, rakning, hår och styling, skägg och mustasch är olika produktkategorier som kunder kan se inne på företaget Grooming’s hemsida. Kunderna har även möjligheten att använda en sökfunktion på hemsidan. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och innehåller moms, och för att få handla via hemsidan måste kunden vara åtminstone 18 år eller ha målmans tillstånd. Fraktavgiften som gäller hos Grooming är 39 kr, men om kundens beställning är på mer än 700 kr så är frakten gratis. Grooming levererar sina produkter endast inom Sverige. Den normala leveranstiden är 1 – 2 arbetsdagar, så länge som produkten kunden beställer redan finns i lager.

  Grooming erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan välja om de vill prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till e-posten.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Grooming?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de kontaktar kunderna. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Grooming? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Tips på hur man kan sköta skägget.

  Grooming
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Grooming

  Din recension

  FAQ

  Är Grooming ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Grooming. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Grooming?

  Grooming är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Groomings webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.