Grooming Lounge

Alla recensioner

Grooming Lounge

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Grooming Lounge

En stor del av befolkningen har skägg eller mustasch. Lika som man måste ta hand om sitt hår som till exempel klippa och vårda, så kan det även vara väldigt bra att ta hand om håret som växer i ansiktet. Det finns många olika typ av produkter man kan använda för att vårda skägget eller mustaschen, Grooming Lounge är ett företag som i sitt sortiment har produkter från ansiktsbehåring men även produkter för hela kroppen. 

Jag skulle vilja höra vad andra personer har att säga om Grooming Lounge och deras produkter, är de verkligen bra? Har företaget i sitt sortiment endast produkter för män och personer med skägg, eller har de även produkter gjorda för andra ändamål? Här på OmdömesStälle har vi samlat recensioner från tidigare kunder hos företaget. 

Om Grooming Lounge
Grooming Lounge har funnits på marknaden sedan 1999 och förutom sin nätbutik där de säljer sina produkter har de även på fysiska platser spa för män samt barberare. Under året 2002 öppnade företagets första salong i USA där de erbjuder olika tjänster så som: hårklippning, olika skönhetsbehandlingar samt skäggvård- och styling. Produkterna som finns i företaget sortiment är utvalda av experter som själva har erfarenheter av samma typer av produkter. Inne i nätbutiken är produkterna indelade i olika produktkategorier, men det går även att söka produkter utgående från varumärket eftersom de finns listade. 

Det som erbjuds hos Grooming Lounge
Kunden kan lägga till helt valfria produkter i den virtuella kundkorgen och när kunden genomför sin beställning har hen möjligheten att betala direkt med kort eller via internetbanken, men det går även att betala med presentkort. I dagsläget levererar företaget sina paket till länder runt om i världen och leverans kostnaderna samt tiderna varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. När det görs internationella beställningar (länder som varken är USA eller Kanada) så får kunden stå för en fraktkostnad på $38. Efter att Grooming Lounge tar emot en beställning skickar de iväg paketet inom en arbetsdagar och efter det kan kunder som befinner sig inom EU räkna med en leveranstid på upp till två veckor, i vissa fall kan det även ta längre men då kontaktas kunden. Efter att kunden genomfört sin beställning har hen ännu chansen att göra en retur inom 60 dagar, förutsatt att produktförpackningen är oöppnad. Grooming Lounge har en kundtjänst som kan kontaktas antingen via e-post eller på telefon, men inne i nätbutiken finns även de oftast ställda frågorna redan besvarade. 

Åsikter och tankar om Grooming Lounge
Har du varit kund hos detta företag vid något tillfälle? Om du har det, skulle inte du då kunna ta och lämna en recension här inne hos oss. Du kan berätta om du tyckte att produkterna var bra, om du skulle säga att det är värt att lägga pengar på dem och tror du att du kommer att handla hos dem igen eller inte? Kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör. 


Hur man kan göra för att få fylligare skägg.