Grön Gåva

Alla recensioner

Grön Gåva

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

Y
Yasmin
Hej. Måste bara berätta hur bra mitt tandkött blivit av erat Ekologiska Neem pulver. Jag har länge haft lite små problem med inflammerat tandkött. Testade att blanda lite neem pulver med tand...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ekologisk neem pulver

  Hej.
  Måste bara berätta hur bra mitt tandkött blivit av erat Ekologiska Neem pulver.
  Jag har länge haft lite små problem med inflammerat tandkött.
  Testade att blanda lite neem pulver med tandkräm och använde det på mellanrumsborsten samt tar det som blir kvar på vanliga tandborsten. Detta har jag gjort i nästan ett år nu.
  Idag var jag hos tandläkaren på kontroll.
  Ingen inflammation eller tandfickor längre. 👌🏼
  ”Det ser väldigt friskt ut” påpekade hon flera gånger. 😅
  Tack för att man kan köpa bra produkter till bra pris hos er.
  Mvh Yasmin ❤️


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Grön Gåva

Att använda sig av ekologiska produkter är något som är väldigt bra för dig själv som person, men det är även bra för olika företag samt för naturen. De flesta av oss vet säkert redan hur bra och hälsosamt det är att äta ekologisk mat, men när det kommer till kosttillskott, hudvårdsprodukter och smink så kan det även vara bra att tänka på att köpa och att använda ekologiska produkter. Det finns olika företag som erbjuder sina kunder olika ekologiska produkter inom flera olika produktkategorier, både i fysiska butiker och online. Ett av dessa företag är Grön Gåva och de är verksamma via sin hemsida ibland annat Sverige. 

Går det enkelt att returnera en produkt till Grön Gåva om det skulle vara så att man har beställt fel? Är reklamationer enkla att göra om man känner sig missnöjd över något och är produkterna värda sitt pris? Det är några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Grön Gåva
Företaget grundades och lanserades i Sverige under 2009 och då började de med att sälja hälsoprodukter via internet Norrland i Sverige. Efter det började företag att sälja sina produkter till flera ställen runt om i Sverige. Företaget säljer inte produkter som är testade på djur, och de granskar sina varor innan de säljer dem till kunderna

Vad erbjuder Grön Gåva sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex mat och dryck, kropp och skönhet, allt i hemmet osv. En sökfunktion finns även tillgänglig för användning. Priserna som finns på hemsidan är inklusive moms, och kunderna måste vara över 18 år gamla eller ha målsmans tillstånd för att få handla hos Grön Gåva. De olika betalningsmetoderna som kunderna kan välja mellan är delbetalning, på faktura, direktbetalning via internetbanken eller kortbetalning. Den vanliga leveranstiden då kunderna gör en beställning är mellan 1 och 3 arbetsdagar, om det är så att produkterna som beställs redan finns i företagets lager. Görs det en beställning på mer än 499 kr så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad på 49 kr på den slutgiltiga beställningen. 

Har du handlat hos Grön Gåva?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Grön Gåva? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Ta hand om din hy på ett ekologiskt vis.