OmdömesStalle

  Recensioner Grön Gåva

  Att använda sig av ekologiska produkter är något som är väldigt bra för dig själv som person, men det är även bra för olika företag samt för naturen. De flesta av oss vet säkert redan hur bra och hälsosamt det är att äta ekologisk mat, men när det kommer till kosttillskott, hudvårdsprodukter och smink så kan det även vara bra att tänka på att köpa och att använda ekologiska produkter. Det finns olika företag som erbjuder sina kunder olika ekologiska produkter inom flera olika produktkategorier, både i fysiska butiker och online. Ett av dessa företag är Grön Gåva och de är verksamma via sin hemsida ibland annat Sverige.

  Går det enkelt att returnera en produkt till Grön Gåva om det skulle vara så att man har beställt fel? Är reklamationer enkla att göra om man känner sig missnöjd över något och är produkterna värda sitt pris? Det är några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Grön Gåva

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under 2009 och då började de med att sälja hälsoprodukter via internet Norrland i Sverige. Efter det började företag att sälja sina produkter till flera ställen runt om i Sverige. Företaget säljer inte produkter som är testade på djur, och de granskar sina varor innan de säljer dem till kunderna.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad erbjuder Grön Gåva sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex mat och dryck, kropp och skönhet, allt i hemmet osv. En sökfunktion finns även tillgänglig för användning. Priserna som finns på hemsidan är inklusive moms, och kunderna måste vara över 18 år gamla eller ha målsmans tillstånd för att få handla hos Grön Gåva. De olika betalningsmetoderna som kunderna kan välja mellan är delbetalning, på faktura, direktbetalning via internetbanken eller kortbetalning. Den vanliga leveranstiden då kunderna gör en beställning är mellan 1 och 3 arbetsdagar, om det är så att produkterna som beställs redan finns i företagets lager. Görs det en beställning på mer än 499 kr så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad på 49 kr på den slutgiltiga beställningen.

  Har du handlat hos Grön Gåva?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Grön Gåva? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Ta hand om din hy på ett ekologiskt vis.

  Grön Gåva
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Ekologisk neem pulver

  Hej.
  Måste bara berätta hur bra mitt tandkött blivit av erat Ekologiska Neem pulver.
  Jag har länge haft lite små problem med inflammerat tandkött.
  Testade att blanda lite neem pulver med tandkräm och använde det på mellanrumsborsten samt tar det som blir kvar på vanliga tandborsten. Detta har jag gjort i nästan ett år nu.
  Idag var jag hos tandläkaren på kontroll.
  Ingen inflammation eller tandfickor längre. 👌🏼
  ”Det ser väldigt friskt ut” påpekade hon flera gånger. 😅
  Tack för att man kan köpa bra produkter till bra pris hos er.
  Mvh Yasmin ❤️

  Av: Yasmin 27-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Grön Gåva

  Din recension

  FAQ

  Är Grön Gåva ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Grön Gåva. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Grön Gåva?

  Grön Gåva är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Grön Gåva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.