Greatdays

Alla recensioner

Greatdays

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Anders
Att omvandla ett Greatdays presentkort till specifik vara eller upplevelse är krångligt. Dessutom innehåller deras affärsmodell väl dolda höga extra avgifter. Påminner om bedrägeri. Det blir botten...Läs vidare
P
Peter
De skulle förlängt varenda presentkort med 1-2 år i och med Covid-19. Istället så kostar det 200kr att förlänga 6 månader..Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Krångligt, extra avgifter

  Att omvandla ett Greatdays presentkort till specifik vara eller upplevelse är krångligt. Dessutom innehåller deras affärsmodell väl dolda höga extra avgifter. Påminner om bedrägeri. Det blir bottenbetyg.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ej något att ha under Corona

  De skulle förlängt varenda presentkort med 1-2 år i och med Covid-19.

  Istället så kostar det 200kr att förlänga 6 månader..


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Greatdays

Alla älskar upplevelser. Speciellt när man får det i present av någon man älskar. Hos Greatdays får du just som namnet säger, en rolig dag. Greatdays har upplevelser för alla åldrar. Perfekt att ge i present till någon du tycker om eller något till dig själv för att unna dig. Du är värd det. Som företagare kan du ge hela din avdelning eller varför inte hela företaget en rolig upplevelse.

Information om Greatdays
Greatdays är ett företag som erbjuder upplevelser som present. Dem startade redan 2008 och har sedan dess växt och blivit en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige. Deras mål är att det ska vara enkelt att köpa och ge bort en upplevelse i present och det ska vara enkelt för mottagaren av presenten att boka och utnyttja sin upplevelse. Deras motto är att det ska finnas en upplevelse för varje smak. Greatdays har sitt kontor i Stockholm. Deras fina paketering och kvalitativa upplevelser har gjort så att Greatdays ha marknadens mest nöjda presentköpare och gåvomottagare.

Vad erbjuder Greatdays
Greatdays säljer upplevelser som present eller till dig själv. Dem har ca 1000 olika upplevelser över hela landet i alla olika sorters upplevelser man kan tänka sig. Det finns verkligen något för alla som till exempel en spa weekend, köra en fin bil, flyga luftballong, äta en fin middag osv. När du beställer hem en upplevelse får du hem en fin låda med ett presentkort för din upplevelse. Du kan köpa deras upplevelser i de flesta dagligvara butiker eller på deras hemsida. På hemsidan har dem flera sökkriterier som var du vill ha upplevelsen, vilken typ av upplevelse, hur mycket den får kosta och hur mycket spänning den ska innehålla. Du kan även bara välja en kategori och scrolla igenom själv tills du hittar upplevelsen du vill ge bort eller uppleva själv. När du ska boka din upplevelse du har fått eller köpt till dig själv kan du boka tid och datum på deras hemsida. Du kan även förlänga tiden om du känner att du inte kommer hinna innan presentkortet går ut. Dem håller bara i 12 månader men det är möjligt att förlänga med ytterligare 6 månader. På deras hemsida hittar du också erbjudanden. Dessa kampanj upplevelser brukar vara några hundra billigare. Du även köpa upplevelser som företagare, perfekt för en after work eller bara en rolig teambuilding dag med kollegorna.

Tips, reklamationer och kontakt
För att komma i kontakt med Greatdays så har dem så att du kan skicka ett meddelande direkt via deras sajt eller ringa direkt till dem. Dem har även en god lista med vanliga frågor som kan svara på det mesta. Kundtjänsten är öppen mellan 09.00 och 17.00 varje vardag. Dem går att kontakta via deras Facebook sida där du chatta med dem direkt. Som konsument har du alltid rätt ångerrätt i 14 dagar när du handlar på nätet och det gäller även för Greatdays. Det är bara skicka tillbaka presentlådan och meddela dem att du gjort det så kommer du få tillbaka dina pengar.

Berätta gärna vad du tycker om Greatdays genom att skriva en recension om din tankar, upplevelser och erfarenheter kring Greatdays. Alla recensioner är välkomna.