OmdömesStalle

  Recensioner Greatdays

  Alla älskar upplevelser. Speciellt när man får det i present av någon man älskar. Hos Greatdays får du just som namnet säger, en rolig dag. Greatdays har upplevelser för alla åldrar. Perfekt att ge i present till någon du tycker om eller något till dig själv för att unna dig. Du är värd det. Som företagare kan du ge hela din avdelning eller varför inte hela företaget en rolig upplevelse.

  Information om Greatdays

  Greatdays är ett företag som erbjuder upplevelser som present. Dem startade redan 2008 och har sedan dess växt och blivit en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige. Deras mål är att det ska vara enkelt att köpa och ge bort en upplevelse i present och det ska vara enkelt för mottagaren av presenten att boka och utnyttja sin upplevelse. Deras motto är att det ska finnas en upplevelse för varje smak. Greatdays har sitt kontor i Stockholm. Deras fina paketering och kvalitativa upplevelser har gjort så att Greatdays ha marknadens mest nöjda presentköpare och gåvomottagare.

  Upplevelsepresenter för alla tillfällen.

  Vad erbjuder Greatdays

  Greatdays säljer upplevelser som present eller till dig själv. Dem har ca 1000 olika upplevelser över hela landet i alla olika sorters upplevelser man kan tänka sig. Det finns verkligen något för alla som till exempel en spa weekend, köra en fin bil, flyga luftballong, äta en fin middag osv. När du beställer hem en upplevelse får du hem en fin låda med ett presentkort för din upplevelse. Du kan köpa deras upplevelser i de flesta dagligvara butiker eller på deras hemsida. På hemsidan har dem flera sökkriterier som var du vill ha upplevelsen, vilken typ av upplevelse, hur mycket den får kosta och hur mycket spänning den ska innehålla. Du kan även bara välja en kategori och scrolla igenom själv tills du hittar upplevelsen du vill ge bort eller uppleva själv. När du ska boka din upplevelse du har fått eller köpt till dig själv kan du boka tid och datum på deras hemsida. Du kan även förlänga tiden om du känner att du inte kommer hinna innan presentkortet går ut. Dem håller bara i 12 månader men det är möjligt att förlänga med ytterligare 6 månader. På deras hemsida hittar du också erbjudanden. Dessa kampanj upplevelser brukar vara några hundra billigare. Du även köpa upplevelser som företagare, perfekt för en after work eller bara en rolig teambuilding dag med kollegorna.

  Tips, reklamationer och kontakt

  För att komma i kontakt med Greatdays så har dem så att du kan skicka ett meddelande direkt via deras sajt eller ringa direkt till dem. Dem har även en god lista med vanliga frågor som kan svara på det mesta. Kundtjänsten är öppen mellan 09.00 och 17.00 varje vardag. Dem går att kontakta via deras Facebook sida där du chatta med dem direkt. Som konsument har du alltid rätt ångerrätt i 14 dagar när du handlar på nätet och det gäller även för Greatdays. Det är bara skicka tillbaka presentlådan och meddela dem att du gjort det så kommer du få tillbaka dina pengar.

  Berätta gärna vad du tycker om Greatdays genom att skriva en recension om din tankar, upplevelser och erfarenheter kring Greatdays. Alla recensioner är välkomna.

  Greatdays
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Krångligt, extra avgifter

  Att omvandla ett Greatdays presentkort till specifik vara eller upplevelse är krångligt. Dessutom innehåller deras affärsmodell väl dolda höga extra avgifter. Påminner om bedrägeri. Det blir bottenbetyg.

  Av: Anders18-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Ej något att ha under Corona

  De skulle förlängt varenda presentkort med 1-2 år i och med Covid-19.

  Istället så kostar det 200kr att förlänga 6 månader..

  Av: Peter17-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Greatdays

  Din recension

  FAQ

  Är Greatdays ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Greatdays. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Greatdays?

  Greatdays är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party, Presentbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greatdays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.