Granngården

Alla recensioner

Granngården

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Maria
Jag har handlat via hemsidan och fick inga varor när jag skulle hämta ut dessa i butik. Sms om att jag ska hämta varorna fortsätter att komma och kundtjänst kommer med olika besked och skyller på a...Läs vidare
B
Benedikte Bendix-Poulsen
1. Presentkort går ej att använda i webbutiken, trots att jag gått presentkort via email. 2. Kundservice kan inte tala om när en vara ska komma till butik. 3. Man kan inte få information om när...Läs vidare
L
Laila Fält Larsson
Beställde morsdagpresent så mamma hade nåt att göra i karantänen. Mailat, sökt via deras hemsuda. Inget svar och sök funkar inte, sista gången jag handlar därLäs vidare

Alla recensioner (3)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Uteblivna varor och ingen återbetalning.

  Jag har handlat via hemsidan och fick inga varor när jag skulle hämta ut dessa i butik. Sms om att jag ska hämta varorna fortsätter att komma och kundtjänst kommer med olika besked och skyller på att de inte får tag i butiken. I skrivande stund har Granngården fortfarande inte betalt tillbaka mina pengar och det har gått två veckor. Vill verkligen varna folk för att handla via hemsidan. Otroligt oseriöst!

  Lägg ner er webbshop den funkar inte. Ni kan inte leverera varor verken till person eller butik. Är det inte fel varor så saknas det vissa saker som inte framgår att det är restat.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Usel service

  1. Presentkort går ej att använda i webbutiken, trots att jag gått presentkort via email.
  2. Kundservice kan inte tala om när en vara ska komma till butik.
  3. Man kan inte få information om när en vara har kommit in till butik
  4. Man kan inte få en vara skickad från en butik till en annan
  5. Lagersaldo framgår inte av hemsidan
  6. Den rare chattkillen föreslog att jag skulle ta en ”utflykt” på 5 mil för att få varan jag ville ha. Men kunde inte lägga undan den till mig i den butiken. Dvs, potentiellt 5 mils ”utflykt (!?!) i onödan.
  Granngården bör förbättra sin service till en nivå andra butiker kunnat sedan flera år- speciellt i Coronatider.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sämsta möjliga.

  Beställde morsdagpresent så mamma hade nåt att göra i karantänen. Mailat, sökt via deras hemsuda. Inget svar och sök funkar inte, sista gången jag handlar där


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Granngården

Välkommen till företaget som erbjuder allt för det jordnära livet, nämligen Granngården. Granngården tror på att alla vi människor ska må bra av ett liv i samklang med både djur och natur. Med Granngårdens butiker och e-handel vill de både underlätta och inspirera för dig som vill leva ett jordnära liv.

Information om Granngården
Granngårdens historia började redan år 1880 och företaget är en del av Sveriges historia. I över hundra år har Granngården varit en knutpunkt för svenska bönder och de som jobbar på företaget har stora kunskaper inom djur, natur och odling. Granngårdens huvudkontor är placerat i Malmö men deras distributionscenter ligger i Jönköping. De har 112 fysiska butiker runt om i Sverige men även en populär webbutik. Granngården omsätter cirka 1,8 miljarder kronor varje år och de har ungefär 550 anställda. Granngårdens vision är att skapa ett friskare Sverige genom en folkrörelse där eller väljer det jordnära livet. Vad betyder ordet jordnära för Granngården? Jo, för företaget handlar det om att leva nära djur och natur. Det handlar om att ta tillvara och uppskatta allt som naturen ger, vilket kan vara det som vi odlar i bakgården, den vanliga skogspromenaden med hunden eller kanske när man susar fram på hästryggen i morgonsolen. Om du vill veta mer om företaget och vad de står för kan du gå in på deras hemsida för att läsa vad de har för hjärtefrågor och vad Granngårdens djurfond är. Företagets affärsstrategi är att ta ett ansvar när det kommer till etik, socialt och miljömässighet. 

Vad erbjuder Granngården?
Granngården ser alltid till att vara väldigt jordnära vilket betyder att de är enkla och raka, tydliga och handlingskraftiga och det ser alltid till att hålla vad de lovar. Vilja och intresse är det som driver Granngårdens utveckling, de inspirerar varandra och de bryr sig. Granngården bryr sig väldigt mycket om sina kunder och de ser alltid att bygga goda relationer med dem och de delar av sig av sin glädje och kunskap. Granngården brinner för hållbarhet, de anser att vi ska bruka jorden och inte förbruka den vilket vi gör nu. Granngården samarbetar med enbart fabriker och leverantörer som håller med om detta och delar samma värderingar. 

Inne på Djurgårdens lättnavigerade och smidiga hemsida kan du hitta allt från trädgårdsprodukter till hund och kattmat. Inte nog med att de erbjuder produkter till allt möjligt som har med trädgård och natur och göra så kan Granngården även hjälpa till att installera din robotgrästklippare och även hjälp med tex hur den ska förvaras under vintern. 

Reklamationer, tips och kontakt med Granngården
Om du har några funderingar eller frågor går det utmärk att kontakta företaget. Du kan komma i kontakt med dem antingen via e-post eller på telefon, och inne på hemsidan kan du få mer information om när det passar bäst att ringa företaget. Du kan få hjälp om du behöver hjälp med beställningar, sortiment och produkter, reklamationer och kampanjer och erbjudanden. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat via dem eller har några åsikter och tankar om dem.