OmdömesStalle

  Recensioner Granngården

  Välkommen till företaget som erbjuder allt för det jordnära livet, nämligen Granngården. Granngården tror på att alla vi människor ska må bra av ett liv i samklang med både djur och natur. Med Granngårdens butiker och e-handel vill de både underlätta och inspirera för dig som vill leva ett jordnära liv.

  Information om Granngården

  Granngårdens historia började redan år 1880 och företaget är en del av Sveriges historia. I över hundra år har Granngården varit en knutpunkt för svenska bönder och de som jobbar på företaget har stora kunskaper inom djur, natur och odling. Granngårdens huvudkontor är placerat i Malmö men deras distributionscenter ligger i Jönköping. De har 112 fysiska butiker runt om i Sverige men även en populär webbutik. Granngården omsätter cirka 1,8 miljarder kronor varje år och de har ungefär 550 anställda. Granngårdens vision är att skapa ett friskare Sverige genom en folkrörelse där eller väljer det jordnära livet. Vad betyder ordet jordnära för Granngården? Jo, för företaget handlar det om att leva nära djur och natur. Det handlar om att ta tillvara och uppskatta allt som naturen ger, vilket kan vara det som vi odlar i bakgården, den vanliga skogspromenaden med hunden eller kanske när man susar fram på hästryggen i morgonsolen. Om du vill veta mer om företaget och vad de står för kan du gå in på deras hemsida för att läsa vad de har för hjärtefrågor och vad Granngårdens djurfond är. Företagets affärsstrategi är att ta ett ansvar när det kommer till etik, socialt och miljömässighet.

  Tips från Granngården.

  Vad erbjuder Granngården?

  Granngården ser alltid till att vara väldigt jordnära vilket betyder att de är enkla och raka, tydliga och handlingskraftiga och det ser alltid till att hålla vad de lovar. Vilja och intresse är det som driver Granngårdens utveckling, de inspirerar varandra och de bryr sig. Granngården bryr sig väldigt mycket om sina kunder och de ser alltid att bygga goda relationer med dem och de delar av sig av sin glädje och kunskap. Granngården brinner för hållbarhet, de anser att vi ska bruka jorden och inte förbruka den vilket vi gör nu. Granngården samarbetar med enbart fabriker och leverantörer som håller med om detta och delar samma värderingar.

  Inne på Djurgårdens lättnavigerade och smidiga hemsida kan du hitta allt från trädgårdsprodukter till hund och kattmat. Inte nog med att de erbjuder produkter till allt möjligt som har med trädgård och natur och göra så kan Granngården även hjälpa till att installera din robotgrästklippare och även hjälp med tex hur den ska förvaras under vintern.

  Reklamationer, tips och kontakt med Granngården

  Om du har några funderingar eller frågor går det utmärk att kontakta företaget. Du kan komma i kontakt med dem antingen via e-post eller på telefon, och inne på hemsidan kan du få mer information om när det passar bäst att ringa företaget. Du kan få hjälp om du behöver hjälp med beställningar, sortiment och produkter, reklamationer och kampanjer och erbjudanden.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat via dem eller har några åsikter och tankar om dem.


  Granngården
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  2.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  5.4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Uteblivna varor och ingen återbetalning.

  Jag har handlat via hemsidan och fick inga varor när jag skulle hämta ut dessa i butik. Sms om att jag ska hämta varorna fortsätter att komma och kundtjänst kommer med olika besked och skyller på att de inte får tag i butiken. I skrivande stund har Granngården fortfarande inte betalt tillbaka mina pengar och det har gått två veckor. Vill verkligen varna folk för att handla via hemsidan. Otroligt oseriöst!

  Av: Maria06-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Usel service

  1. Presentkort går ej att använda i webbutiken, trots att jag gått presentkort via email.
  2. Kundservice kan inte tala om när en vara ska komma till butik.
  3. Man kan inte få information om när en vara har kommit in till butik
  4. Man kan inte få en vara skickad från en butik till en annan
  5. Lagersaldo framgår inte av hemsidan
  6. Den rare chattkillen föreslog att jag skulle ta en ”utflykt” på 5 mil för att få varan jag ville ha. Men kunde inte lägga undan den till mig i den butiken. Dvs, potentiellt 5 mils ”utflykt (!?!) i onödan.
  Granngården bör förbättra sin service till en nivå andra butiker kunnat sedan flera år- speciellt i Coronatider.

  Av: Benedikte Bendix-Poulsen 02-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Sämsta möjliga.

  Beställde morsdagpresent så mamma hade nåt att göra i karantänen. Mailat, sökt via deras hemsuda. Inget svar och sök funkar inte, sista gången jag handlar där

  Av: Laila Fält Larsson22-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Granngården

  Din recension

  FAQ

  Är Granngården ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Granngården. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Granngården?

  Granngården är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party, Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Granngården gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.