OmdömesStalle

  Recensioner Granit

  Hållbarhet är en sak som borde få mer synlighet idag än vad de gör. Varför? För att mängden resurser som går ut är mer än vad som kommer in. Hur kan man få det mer neutralt? Ett sätt är att använda återvinning, och det är väldigt simpelt att lära sig sortera sina egna sopor och så känns det dessutom bra. Att sträva efter hållbarhet är ett mål som många i dagens läge försöker nå, både som producent och konsument. Därför har också företag börjat sälja produkter producerat från återvunna material. Ett av dessa företag som tar hållbar utveckling lite mer seriöst är företaget Granit.

  Om Granit

  Grundades och lanserades år 1996 av Anett Jorméus och Susanne Liljenberg. Ett enklare livsstilskoncept var affärsidén. Deras produkter skulle vara både smarta och funktionella. Dessa produkter skulle finnas runt hela hemmet i naturliga färger med material från naturen. Götgatan 31, Södermalm i Stockholm, var där som deras första butik öppnades. Deras affärsidé har inte ändrats och tack vare det har Granit expanderat till 35 butiker som idag finns i; Sverige, Norge, Finland, Tyskland, men även franchise i Sydkorea. De levererar också till hela EU genom granit.com.

  Susanne Liljenberg - Granit

  Vad kan Granit erbjuda?

  Produkter med otrendig design med hållbar design för framtiden. Som sagt så sätter dom miljö- och hållbarhet i första hand. Idag erbjuder Granit ett stort sortiment för inredning i hemmet; belysning, textiler, köksartiklar, möbler och badrumsaccessoarer. Dessutom erbjuder de hjälp om man inte får sin förvaring eller inredning att gå ihop. Då kan man skicka några kontaktuppgifter och bilder till granitinreder@granit.com. Låter detta intressant, ja då kan man läsa mer om detta på deras hemsida.

  Leveranser erbjuder de hem till vald adress eller till ombud. Dessa leveranser körs ut med DB Schenker. Om beställningen innehåller skrymmande varor, eller om den väger mer än 20 kg så kan man endast använda hemleverans till vald adress. Om man beställer större möbler så levereras de oftast på pall ända till port eller tomtgräns. Är man företagare och gör en beställning på mer än 5 000 kr, ja då får man en rabatt på 10%. Samma sak gäller om man gör en beställning på mer än 15 000 kr, då får man 15% rabatt. Vill man lämna in en reklamation så har man rätt till det, så länge som produkten man köpt inte är äldre än 3 år. Om varorna eventuellt är felaktiga eller söndriga, så skickas ersättningsvaror så snabbt iväg som möjligt.

  Jag vill kontakta Granit

  Om man har några frågor och funderingar gällande Granit, så lönar det sig att först gå in på deras hemsida och kolla igenom deras FAQ. Där kan man hitta sin fråga med ett svar rakt därpå. Men om man inte hittade sin fråga där så kan man kontakta företager antingen via E-post eller Telefon.

  Kom ihåg att gärna skriva en recension. Varför? Jo, oberoende om någon är nöjd, eller inte nöjd med sin beställning, så lönar det sig dela med sig av den nyheten. Då andra kan hitta ett företag som är värt att få synas, eller undvika det.


  Granit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Granit

  Din recension

  FAQ

  Är Granit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Granit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Granit?

  Granit är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Granit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.