OmdömesStälle

  Recensioner GOSH

  Skulle du säga att du är en person som brinner för hudvård och verkligen tycker om att prova nya märken, eller föredrar du kanske att köpa samma gamla produkter år in och år ut eftersom du vet att dom fungerar. Men oberoende hur stort intresse du har så måste du ju köpa dina produkter någon stans. Tycker du då om att gå omkring i fysiska butiker och prova olika tester, eller tycker du kanske att det är roligare att beställa produkter via nätet och sedan efter någon dag hämta ut de nya produkterna och prova dem? Men oavsett hur du tycker om att handla så erbjuder GOSH smink och skönhetsprodukter online via sin nätbutik.

  Är GOS H ett företag som väljer att prova sina produkter på djur eller är de helt och hållet veganska? Hur tänker företaget när det kommer till hållbarheten, har de det i baktanke eller inte då de tillverkar sina produkter och skickar iväg dem? Inne hos oss har du möjligheten att läsa vad andra personer tycker om detta företaget men även vad de tycker om många andra företag som finns där ute.

  Mer om GOSH

  GOSH är ett familjeägt företag som kommer från Danmark och de har funnits på skönhetsbranschen i 75 år redan. De ha sin egna fabrik som ligger i Danmark där de tillverkar sina produkter samt där de har sina kontorslokaler. Företaget erbjuder som sagt sina skönhetsprodukter via sin nätbutik där det är möjligt att handla från olika länder. De har några olika produktkategorier men i deras sortiment ingår det bland annat produkter gjorda för ansiktsvård, hand- och fotvård, schampo och balsam mm. Inne i nätbutiken finns även en sökfunktion som gör det möjligt att söka bland alla produkter som finns i sortimentet.

  Vad är det som GOSH erbjuder?

  Kunden kan lägga vilka produkter hen vill i kundkorgen och sedan gå vidare med beställningen genom att fylla i leveransuppgifter samt betalninginformation. Om kunderna väljer att göra en beställning på 349 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad. Om beställningen dock slutar på en mindre summa så läggs det till en fraktavgift på 39 kr. Den vanliga leveranstiden är mellan 1-3 arbetsdagar samt att kunden har möjligheten att spåra paketet medans det är på väg. Från och med att kunden har tagit emot sin beställning så finns möjligheten att returnera någon produkt inom 14 dagar, för att göra det ska kundtjänsten först kontaktas. För att i sin tur göra det så kan kunden antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem.

  Tankar och åsikter om GOSH

  Har du någon erfarenhet av att handla skönhetsprodukter via GOSH? Om du har det kan väl du ta och skriva en egen recension om företaget där du berättar för oss vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om du tror att du kommer att handla hos dem igen och berätta även varför/varför inte. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension eftersom vi på vår hemsida vill skapa riktiga bilder av företag som finns där ute.


  Tips på hur man kan skapa en fin sminking.

  GOSH
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om GOSH

  Din recension

  FAQ

  Är GOSH ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om GOSH. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder GOSH?

  GOSH är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till GOSHs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.