Gör Det Själv

Alla recensioner

Gör Det Själv

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
Ragnar
300 kr per utgåva, svårt att säga upp och rent ut sagt uselt innehåll i tidningen. Bonnier är ett lagligt bedrägeriföretag.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skräp

  300 kr per utgåva, svårt att säga upp och rent ut sagt uselt innehåll i tidningen. Bonnier är ett lagligt bedrägeriföretag.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Gör Det Själv

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. En tidning som man kan prenumerera på i Sverige är Gör Det Själv. Och den tidningen innehåller information och tips hur man ska kunna göra mer saker själv och inte alltid köpa nytt. 

Hur går alla betalningar till om jag vill prenumerera på tidningen Gör Det Själv och kan jag plötsligt avluta prenumerationen om jag inte längre vill ha tidningen? Är de värt pengarna och vad ska jag göra om jag inte känner mig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner och de vad de har för tankar och åsikter om företaget i fråga. 

Mer information om Gör Det Själv
Gör Det Själv är den största tidningen i Norden som erbjuder tips, tricks och information till personer som gillar att göra saker själv. Tidningen fungerar som en prenumeration vilket betyder att man med jämna mellanrum får hem tidningen i brevlådan då man prenumererar på den. 

Vad erbjuder Gör Det Själv sina kunder?
I tidningen Gör Det Själv ingår det många olika hantverkartips, råd och information om samt anvisningar och olika steg för steg hur man ska göra olika grejer. Om man har en prenumeration på tidningen så kan man säga upp den när som helst om man inte vill ha den längre, samt att det är 14 dagars öppet köp på tidningen om man inte skulle vilja ha den. Om man vill börja prenumerera på tidningen så kan man välja om man vill ha en löpande prenumeration eller om man vill få hem ett visst antal nummer av tidningen. Oberoende vilken alternativ man väljer så kommer själva betalningen att ske via kort eller direktbetalning via internetbanken. 

Hur kan man komma i kontakt med Gör det Själv?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. Företaget erbjuder även en ”FAQ” på sin hemsida där man kan läsa igenom de oftast ställda frågorna. Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att ringa dem på telefon, kundtjänsten är öppen under vardagar mellan kl. 8 – 18. 

Har du någon erfarenhet av Gör Det Själv? Om du har det kan du skriva en egen recension


Gör det själv.