OmdömesStalle

  Recensioner Gör Det Själv

  Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. En tidning som man kan prenumerera på i Sverige är Gör Det Själv. Och den tidningen innehåller information och tips hur man ska kunna göra mer saker själv och inte alltid köpa nytt.

  Hur går alla betalningar till om jag vill prenumerera på tidningen Gör Det Själv och kan jag plötsligt avluta prenumerationen om jag inte längre vill ha tidningen? Är de värt pengarna och vad ska jag göra om jag inte känner mig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner och de vad de har för tankar och åsikter om företaget i fråga.

  Mer information om Gör Det Själv

  Gör Det Själv är den största tidningen i Norden som erbjuder tips, tricks och information till personer som gillar att göra saker själv. Tidningen fungerar som en prenumeration vilket betyder att man med jämna mellanrum får hem tidningen i brevlådan då man prenumererar på den.

  Gör det själv - Altan

  Vad erbjuder Gör Det Själv sina kunder?

  I tidningen Gör Det Själv ingår det många olika hantverkartips, råd och information om samt anvisningar och olika steg för steg hur man ska göra olika grejer. Om man har en prenumeration på tidningen så kan man säga upp den när som helst om man inte vill ha den längre, samt att det är 14 dagars öppet köp på tidningen om man inte skulle vilja ha den. Om man vill börja prenumerera på tidningen så kan man välja om man vill ha en löpande prenumeration eller om man vill få hem ett visst antal nummer av tidningen. Oberoende vilken alternativ man väljer så kommer själva betalningen att ske via kort eller direktbetalning via internetbanken.

  Hur kan man komma i kontakt med Gör det Själv?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. Företaget erbjuder även en ”FAQ” på sin hemsida där man kan läsa igenom de oftast ställda frågorna. Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att ringa dem på telefon, kundtjänsten är öppen under vardagar mellan kl. 8 – 18.

  Har du någon erfarenhet av Gör Det Själv? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Gör Det Själv.

  Gör Det Själv
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gör Det Själv

  Din recension

  FAQ

  Är Gör Det Själv ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gör Det Själv. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gör Det Själv?

  Gör Det Själv är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Postningstjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gör Det Själv gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.