Golf Apparel Shop

Alla recensioner

Golf Apparel Shop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Golf Apparel Shop

Är det snart dags för golfsäsongen igen? Du är taggad på att börja spela golf igen men kommer på att du saknar golfklubbor eller golfkläder. De kanske har gått sönder eller du känner att du behöver uppgradera med bättre kvalitet. Om detta är fallet är Golf Apparel Shop ett väldigt bra alternativ att leta på. De säljer väldigt prisvärda och högkvalitativa produkter där du även kan få rabatter som 15% på första köpet. 

Om Golf Apparel Shop 
Golf apparel shop vänder sig till dem som framförallt gillar golf. Denna affär erbjuder ett brett utbud av de bästa varumärkena som finns att erbjuda inom herr-, dam-, stora och långa samt golf- och tenniskläder för ungdomar. Golf apparel shop har framförallt det du behöver för att se proffsig ut och prestera ditt bästa. Några exempel på dessa märkena är PGA Tour, Callaway, Ben Hogan och Grand Slam Perfomance.

Returrätt
Hos Golf Apparel Shop har du rätt till returrätt inom 60 dagar. De accepterar returer av otvättade, oanvända, oskadade eller defekta varor och de kommer även att återbetala alla dessa produkter som returnerats inom 60 dagar efter köpet. För att få återbetalningar behöver du däremot kunna visa upp det ursprungliga kvittot. Alla varor måste även returneras i originalförpackningen och med alla tillbehör för att säkerställa att allt gått rätt till.
Det erbjuds även prisjusteringar och bytesrätt. Prisjusteringar är en justering i priset som de erbjuder en gång om varan ska visa sig vara defekt inom de 14 första dagarna. För att få ta del av detta skickar man ett mail till deras support. Bytesrätt innebär att man kan få byta till en annan vara av samma pris. För att få ta del av detta behöver du returnera original varan med en förbetald returetikett och gör en ny beställning online.

Kontakt
Om du behöver komma i kontakt med dem kan du enkelt göra det genom att skicka in en blankett med din information och din fråga. De kommer därefter att kontakta dig med svaret på din fråga och all annan hjälp som kan behövas. Om detta skulle kännas besvärligt kan du även kolla på deras FAQs där de har svart på många frågor med väldigt bra och utförliga svar. 

Betalning
Golf apparel shop tar emot väldigt måga olika typer av betalningsmetoder. De tar till exemple emot Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Apple Pay, PayPal och Klarna. En annan bra sak med betalning hos Golf apparel shop är att ditt konto kommer inte att debiteras förrän du har slutfört kassaprocessen. 
Denna affär accepterar tyvärr däremot inte personliga checkar, kontanter, postanvisningar, efterkrav, krediter i butiker, kuponger i butik eller andra alternativa betalningsformer online.
Om du väljer att betala senare med Klarna så fungerar det bra eftersom de har ett samarbete med Klarna för att ge dig enkla betalningsalternativ i kassan, så att du kan köpa vad du vill, när du vill. Du kan till exempel välja bland 4 räntefria delbetalningar för att dela upp ditt köp i lika betalningar. Det kommer debiteras automatiskt varannan vecka från och med den tidpunkt då din beställning bekräftas (vanligtvis leveransdatum). Inga räkningar kommer att skickas heller så du kan helt enkelt luta dig tillbaka, koppla av och njuta av ditt köp.

Om du någon gång har handlat eller varit i kontakt med denna affär får du gärna skriva en recension om dem. Här ska du skriva om dina erfarenheter av Golf Apparel Shop och tänk på att vara ärlig då det finns väldigt många som kan få stor hjälp av dina omdömen.