OmdömesStälle

  Recensioner Golden Concept

  Nästan alla av oss har i dag en mobiltelefon, plus att det troligtvis är en ganska så skör smarttelefon som man verkligen inte vill tappa i marken, och skulle man mot förmodan tappa den så önskar man att den håller ihop. Som tur är så finns det många tillverkare som skapar och butiker som säljer olika typer av mobilskal. Vissa skal är till för att vara snygga och se moderna ut, men många skal är gjorda för att verkligen skydda mobilen. När det kommer till mobilskal så kan man som kund välja om man vill införskaffa ett skal online eller i någon fysisk butik. Online finns det oftast ett större utbud men då får man inte känna och klämma på skalet. Golden Concept erbjuder telefon skal till iphones men även till Apple klockor och andra produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Golden Concept? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om företaget Golden Concept

  Svensk lanserat och grundat företag som i dag har sitt huvudsäte i Malmö men erbjuder sina produkter till länder runt om i hela världen. Golden Concept är verksamma genom att erbjuda sina kunder accessoarer och skal med en elegant stil. Golden Concept erbjuder sina produkter både online via sin nätbutik men de har även sina produkter i olika varuhus runt om i världen. I Sverige driver de i dag inte någon fysisk butik.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad erbjuder Golden Concept sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: Apple watch, iphone cases, iphones, Accessoarer och så vidare. Kunderna kan även välja att använda sig av sökfunktionen som finns i butiken för att söka bland alla produkter i sortimentet. Om kunderna väljer att handla för 150 USD eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på kundens beställning. den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 dagar. 20 dagar från och med mottagandet av produkten kan kunden returnera varan.

  Ett nyhetsbrev erbjuder Golden Concept även sina kunder som de kan prenumerera på.

  Hur kan kunderna kontakta Golden Concept?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Golden Concept genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du köpt något från nätbutiken Golden Concept? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkt som företaget erbjuder.

  Golden Concept
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Golden Concept

  Din recension

  FAQ

  Är Golden Concept ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Golden Concept. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Golden Concept?

  Golden Concept är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Golden Concepts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.