Godisboxen

Alla recensioner

Godisboxen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Godisboxen

Under årets gång dyker hela tiden upp dagar och högtider då man vill ge bort present till någon man tycker om. Det kanske är fars- eller mors dag, en födelsedag till ett syskon eller en vän eller så är det julafton eller nån annan högtid som man kanske firar. Känner man personen bra och umgås mycket med den så kan det vara enkelt att hitta på en present, men så är inte alltid fallet. Ofta kan det vara knepigt, tidskrävande och till och med ganska jobbigt att hitta på en present att ge bort till någon. Men man måste inte alltid köpa en personlig present just för den personen, man kan helt enkelt ge bort något som man vet att vem som helst kommer uppskatta. Något som väldigt många personer tycker om är godis och snacks, och det finns ett företag i Sverige som är verksamma genom att erbjuda sina kunder present boxar i form av godis som man sedan kan ge bort eller hålla själv. Detta företaget går under namnet Godisboxen. 

När man har tankar och åsikter om ett företag så är det är alltid bra att komma ihåg att skriva recensioner om just det företaget, det kan hjälpa många kunder i framtiden samt att företaget i fråga får en uppskattning om deras kunder är nöjda med tjänsterna och produkterna de erbjuder eller inte.

Mer information om Godisboxen 
Godisboxen fungerar som en presenttjänst och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Varje år har företaget 10 tusentals mottagare och tjänsten fungerar genom att kunden själv får välja en färdiggjord box som är gjord av företaget eller så får hen sätta ihop en egen box och sedan skicka den till valfri mottagare. Företaget grundades och lanserades i Sverige utav två personer. 

Vad erbjuder Godisboxen sina kunder?
På företagets hemsida finns det olika kategorier man kan kolla igenom som till exempel man kan se alla godis boxar som företaget erbjuder, man kan se vilka motiv det är bjuder på de olika boxarna samt att man kan filtrera för att hitta godis boxar utgående från olika tillfällen under året. Kunden kan själv välja vilken box hen vill köpa och man kan även skapa boxar med ett eget motiv. För att kunna handla på hemsidan måste man vara över 18 år gammal och i alla priser ingår det moms. Leveransen kommer att ske direkt till mottagarens brevlåda om paketet ryms i brevlådan annars kommer det att levereras till närmaste postombud. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Godisboxen?
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Godisboxen? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Godisboxar från företaget Godisboxen.