OmdömesStalle

  Recensioner Godisboxen

  Under årets gång dyker hela tiden upp dagar och högtider då man vill ge bort present till någon man tycker om. Det kanske är fars- eller mors dag, en födelsedag till ett syskon eller en vän eller så är det julafton eller nån annan högtid som man kanske firar. Känner man personen bra och umgås mycket med den så kan det vara enkelt att hitta på en present, men så är inte alltid fallet. Ofta kan det vara knepigt, tidskrävande och till och med ganska jobbigt att hitta på en present att ge bort till någon. Men man måste inte alltid köpa en personlig present just för den personen, man kan helt enkelt ge bort något som man vet att vem som helst kommer uppskatta. Något som väldigt många personer tycker om är godis och snacks, och det finns ett företag i Sverige som är verksamma genom att erbjuda sina kunder present boxar i form av godis som man sedan kan ge bort eller hålla själv. Detta företaget går under namnet Godisboxen.

  När man har tankar och åsikter om ett företag så är det är alltid bra att komma ihåg att skriva recensioner om just det företaget, det kan hjälpa många kunder i framtiden samt att företaget i fråga får en uppskattning om deras kunder är nöjda med tjänsterna och produkterna de erbjuder eller inte.

  Mer information om Godisboxen

  Godisboxen fungerar som en presenttjänst och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Varje år har företaget 10 tusentals mottagare och tjänsten fungerar genom att kunden själv får välja en färdiggjord box som är gjord av företaget eller så får hen sätta ihop en egen box och sedan skicka den till valfri mottagare. Företaget grundades och lanserades i Sverige utav två personer.

  Hatstore Reklamfilm December 2014

  Vad erbjuder Godisboxen sina kunder?

  På företagets hemsida finns det olika kategorier man kan kolla igenom som till exempel man kan se alla godis boxar som företaget erbjuder, man kan se vilka motiv det är bjuder på de olika boxarna samt att man kan filtrera för att hitta godis boxar utgående från olika tillfällen under året. Kunden kan själv välja vilken box hen vill köpa och man kan även skapa boxar med ett eget motiv. För att kunna handla på hemsidan måste man vara över 18 år gammal och i alla priser ingår det moms. Leveransen kommer att ske direkt till mottagarens brevlåda om paketet ryms i brevlådan annars kommer det att levereras till närmaste postombud.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Godisboxen?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Godisboxen? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Godisboxar från företaget Godisboxen.

  Godisboxen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Godisboxen

  Din recension

  FAQ

  Är Godisboxen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Godisboxen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Godisboxen?

  Godisboxen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Presentbutik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Godisboxen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.