Goalinn

Alla recensioner

Goalinn

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
RoseMarie Yap
Betalat för tidigare leverans. Leveransen blir sen. Mailar och ber om återkoppling. Inget svar, När det sena paketet kommer innehåller det en fel vara. Hur kan vi lösa det om ingen svarar på ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sen leverans och fel vara.

  Betalat för tidigare leverans.
  Leveransen blir sen.
  Mailar och ber om återkoppling. Inget svar,
  När det sena paketet kommer innehåller det en fel vara.
  Hur kan vi lösa det om ingen svarar på mail.
  Varning för er,


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Logo TrekkInn

TrekkInn

3 recensioner

Att vara ute i naturen, vandra och upptäcka är något som väldigt många är intresserade av. Vissa tycker om att ta e...

Goalinn

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans andra väljer att verkligen satsa på sporten för att bli så bra som möjligt. Oberoende vad man strävar efter och drömmer om när det gäller sporten fotboll så vill man ha kläder och utrustning som är bra och som inte går sönder efter första matchen. Nuförtiden finns det väldigt många butiker som säljer fotbollsrelaterade produkter, både online och i fysiska butiker. Ett företag som erbjuder fotbollsutrustning, skor, tröjor etc. på nätet är Goalinn. 

Info om Goalinn
Goalinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt.

Vad erbjuder Goalinn sina kunder?
Goalinn är en fotbollsbutik på nätet som erbjuder produkter för att deras kunder ska kunna få sina fotbollsutrustningar helt kompletta. Inne på företagets hemsida kan man se vilka kategorier som är de populäraste, men man kan även se alla kategorier som finns samt filtrera för att endast se specifika märken. På hemsidan kan man se vilka produkter som har sålt mest, men kan man även kolla vilka produkter som är nyheter. Vid varje produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, den kan variera beroende på om produkten finns i lager eller ej. 

Vid beställning kan man välja mellan några olika betalningssätt men de allra vanligaste är kortbetalning, Paypal eller direktbetalning via banken. Tiden på frakten och även fraktkostnaden bestäms helt individuellt för varje beställning, vilket beräknas utgående från vikt och volym på paketet. Goalinn levererar till många olika länder i världen, men skulle det vara så att man inte hittar landet man bor i när man gör sin beställning så kan man kontakta företaget och berätta det för dem. Efter att man har gjort sin beställning och fått hem sitt paket har man 30 dagar på sig att göra en retur om man ångar sitt köp. För att returen ska bli godkänt måste produkten och paketet vara i oförändrat skick, och för att göra en retur ska man logga in på ”mitt konto” inne på hemsidan. 

Hur kan man komma i kontakt med Goalinn?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på Goalinns hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Där finns det information om det mesta, så chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om man inte hittar svaret på sin fråga kan man kontakta företaget. Man kan antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida. 

Har du köpt fotbollsrelaterade produkter från Goalinn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.