Go Dream

Alla recensioner

Go Dream

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Go Dream

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Det finns flera företag i världen, norden och Sverige som säljer dessa sorters upplevelser, och ett av dessa företag är Go Dream.

Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Go Dream? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 

Mer information om företaget Go Dream
Go Dream är ett företag som är lanserat och grundat i Danmark och de har sitt huvudkontor i dagsläget i Österbro som ligger i Köpenhamn. I dag arbetar det cirka 50 personer på företaget och de arbetar med att sälja olika upplevelser som man kan köpa och sedan ge bort till någon man tycker om. Inne på företagets hemsida kan man hitta upplevelser som kommer att kosta mellan 50 kr och upp till 1 399 999 kr. Företaget har redan haft mer än 2 miljoner kunder.  

Vad erbjuder Go Dream sina kunder?
Företaget erbjuder sina kunder olika sorters upplevelser och inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: äventyr, resor och övernattningar, wellness, adrenalin etc. Vill man så kan man även köpa ett presentkort på en valfri upplevelse så att mottagaren själv kan välja vad hen vill göra. Man kan välja mellan mer än 50 olika upplevelser och oberoende vilken man väljer så kommer presentkortet att vara giltigt i 2 år framåt. Är det så att man ger bort en upplevelse som mottagaren inte tycker om så kan man kostnadsfritt byta ut den till en annan upplevelse. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Go Dream?
Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan man göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du någon erfarenhet av Go Dream? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Presenter man kan ge bort i sista minuten.