OmdömesStälle

  Recensioner Go Dream

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Det finns flera företag i världen, norden och Sverige som säljer dessa sorters upplevelser, och ett av dessa företag är Go Dream.

  Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Go Dream? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om företaget Go Dream

  Go Dream är ett företag som är lanserat och grundat i Danmark och de har sitt huvudkontor i dagsläget i Österbro som ligger i Köpenhamn. I dag arbetar det cirka 50 personer på företaget och de arbetar med att sälja olika upplevelser som man kan köpa och sedan ge bort till någon man tycker om. Inne på företagets hemsida kan man hitta upplevelser som kommer att kosta mellan 50 kr och upp till 1 399 999 kr. Företaget har redan haft mer än 2 miljoner kunder.

  Detroit: Become Human [PS4] #05 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Go Dream sina kunder?

  Företaget erbjuder sina kunder olika sorters upplevelser och inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: äventyr, resor och övernattningar, wellness, adrenalin etc. Vill man så kan man även köpa ett presentkort på en valfri upplevelse så att mottagaren själv kan välja vad hen vill göra. Man kan välja mellan mer än 50 olika upplevelser och oberoende vilken man väljer så kommer presentkortet att vara giltigt i 2 år framåt. Är det så att man ger bort en upplevelse som mottagaren inte tycker om så kan man kostnadsfritt byta ut den till en annan upplevelse.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Go Dream?

  Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan man göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du någon erfarenhet av Go Dream? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Presenter man kan ge bort i sista minuten.

  Go Dream
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Go Dream

  Din recension

  FAQ

  Är Go Dream ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Go Dream. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Go Dream?

  Go Dream är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Go Dreams webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.