Glossier

Alla recensioner

Glossier

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Glossier

Är du en person som under vardagen bär smink? Det kan vara att man kommit på en sminkrutin man tycker man passar väldigt bra i eller så är man en personer som verkligen brinner för smink och köper nya produkter flera dagar i veckan. Oberoende om man är en amatör på att sminka sig eller rent av en make-up artist har kanske företaget Glossier något för dig. 

Glossier är tydligen ett skönhetsmärke, har de valt att testa sina produkter på djur eller inte? Är företagets produkter veganska, och säljer de produkter som inte borde kombineras tillsammans med andra produkter? Det finns personer som redan har erfarenheter av Glosser och de har valt att lämna recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om Glossier
Glossier grundades under 2014 och lanserades samma år på marknaden som en skönhetshemsida gjord så att personer med sminkintresse ska kunna dela med sig av tips och idéer. Företaget har inte endast smink och kosmetika i sitt sortiment utan de har även valt att erbjuda sina kunder alla produkter som kan tänkas på badrumshyllan, alltså även parfymer, bodylotions och ansikts/kroppsvård. Emily Weiss är personen bakom företaget och hon ville skapa företaget eftersom hon ville göra så att smink har samma personliga stil som till exempel en egen klädstil. Då hon tog fram företaget valde hon att intervjua hundratals kvinnor för att få reda på vad som fattas på marknaden

Det som erbjuds hos Glossier
Produkterna inne i nätbutiken är indelade i kategorier beroende på användningsområde men en sökfunktion finns även inne på sajten för att söka bland hela sortimentet. Vem som helst har möjligheten att ta ett test inne på Glossier´s hemsida som har med skönhetsprodukter och ansiktsvård att göra. Man kan fylla i svar som har med sin egna hy att göra och efter det kommer man att få rekommenderade produkter beroende på vad man svarade i testet. Glossier levererar sina produkter till alla 50 delstater i USA men även till länder i Europa som till exempel Sverige. Efter att en svensk kund gjort en beställning kommer paketet att lämna lagret inom några arbetsdagar, efter det kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 6-11 arbetsdagar. Skulle det vara så att kunden får hem sitt paket men sedan av någon anledning känner sig missnöjd finns möjligheten att lämna tillbaka en produkt inom 30 dagar. Om returen godkänd kommer kunden att bli återbetald inom 5-10 arbetsdagar. Vid funderingar är det möjligt att komma i kontakt med Glossier´s kundtjänst genom att skicka e-post till dem, innan dess är det även möjligt att läsa igenom deras “FAQ”. 

Recensioner om Glossier
Vi här på OmdömesStälle skulle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en recension om Glossier om det är så att du har några erfarenheter av dem. Du kan berätta för oss om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om du alltid blivit nöjd med det du fått hem och även om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. Berätta varför du tycker som du gör. 


Skönhetstips som fungerar.