GlassesShop

Alla recensioner

GlassesShop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

GlassesShop

Synfel är något som påverkar väldigt många människor, oberoende kön eller ålder. Vissa har synfel redan då de föds, medans andra får något typ av synfel under åren som går. Men eftersom det är så pass vanligt att ha synfel finns det även väldigt många företag där ute som erbjuder sina kunder glasögon och linser. Om man ska skaffa sig ett par nya glasögon kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig, ska man handla i fysiska butiker eller online? Vi här på OmdömesStälle vill att så många som möjligt ska få bra erfarenheter och upplevelser då de handlar online, därför samlar vi recensioner. I detta fallet om företaget GlassesShop.

Mer om GlassesShop
Under 2004 grundades och lanserades GlassesShop i USA och de har sedan dess erbjudit glasögon online via sin hemsida. Sedan företagets start har de sålt över en miljon par glasögon och de som skapade företaget ville göra det eftersom  de ville erbjuda glasögon till förmånligare priser eftersom glasögon i vanliga fall kan vara ganska så dyra. GlassesShop levererar sina produkter till länder runt om i världen och de erbjuder produkter till både kvinnor och män. 

GlassesShop har helt vanliga glasögon i sitt sortiment men de har även solglasögon samt glasögon som ska skydda mot bluelight då man i dagsläget ofta befinner sig vid en skärm eller monitor. 

Det som GlassesShop erbjuder
Inne i företagets nätbutik finns en guide på hur man ska läsa av sitt recept så att man väljer rätt par glasögon. Efter att kunden lagt till valfria produkter i kundkorgen och ska genomföra sin beställning kan hen betala för sitt inköp antingen direkt via bank- eller kreditkort, via internetbanken eller via PayPal. Om en kund väljer att göra ett inköp på $69 eller mer behöver hen inte betala någon extra fraktavgift, i annat fall kommer det att läggas till en avgift på $5.95. Leveranstiderna kommer att variera beroende på vad kunden väljer att beställa eftersom glasögonen måste tillverkas utgående från kundens behov. Men efter att företaget tagit emot kundens beställning och behandlat den kan kunden räkna med en leveranstid på 7-30 arbetsdagar. Kunden har även möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg. Om det skulle vara så att kunden får hem sitt paket och sedan känner sig missnöjd kan hen göra en retur inom 30 dagar. På alla produkter som företaget säljer ingår det även 365 dagars garanti om det skulle vara så att en produkt går sönder. De oftast ställda frågorna finns besvarade inne i nätbutiken och GlassesShop har en kundtjänst som kan nås via mejl, telefon eller live chatt. 

Åsikter om GlassesShop
Har du valt att handla hos detta företag tidigare? Om du har det, kan inte du då skriva en egen recension om dem? I din recension kan du berätta om du tycker att deras produkter är värda sitt pris, om produkterna är av bra kvalitet och om du skulle tipsa om företaget till dina vänner och bekanta. 


Hur man rengör sina glasögon grundligt.