OmdömesStälle

  Recensioner Gina Tricot

  Om man i dagsläget känner att man skulle vilja utöka sin garderob med lite nya kläder går det ganska enkelt. Det man endast behöver göra är att ta sin dator, surfplatta eller mobil och sedan gå in på valfri nätbutik som säljer kläder online. Det kan ofta vara bra att handla kläder online eftersom man slipper åka till en fysisk affär och trängas, samt att utbudet oftast är större online. Det har blivit så populärt nuförtiden att handla online så det finns många butiker som endast driver en online verksamhet och inte alls har en fysisk butik. En butikskedja som driver både fysiska butiker men även online butiker i Sverige är Gina Tricot.

  Mer information om företaget Gina Tricot

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under 1997 och då började de med att sälja trikåtoppar, då hade de även 12 stycken fysiska butiker i Sverige. I dagsläget har Gina Tricot över 180 stycken fysiska butiker runt om i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland, samt att de driver en online verksamhet i hela Europa. På företaget Gina Tricot arbetar det omkring 1 900 personer och av dem är 98% kvinnor. I Gina Tricots huvudkontor som ligger i Borås i Sverige arbetar det över 200 anställda och därifrån sköts allt från modedesign till ekonomi och marknadsföring.

  Gina Tricot.

  Vad kan man hitta i Gina Tricots sortiment?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex nyheter, kläder, topplistan, accessoarer mm. Om man är ute efter något specifikt kan man även använda sig av sökfunktionen för att hitta just det. När man ska lägga sin beställning på hemsidan och kommer till själva betalningen kan man välja mellan att betala med faktura, kreditkort, delbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Har man ett presentkort kan man inte använda det i online butiken, det kan endast användas i fysiska butiker. Efter att man har gjort sin beställning kan man räkna med en leveranstid på ca 1–3 arbetsdagar, detta kan variera lite beroende på hur stor beställning man har gjort eller om det uppstår någon försening hos transportören. Man kan även välja om man vill hämta sitt paket från närmast ombud eller hos en fysisk Gina Tricot butik.

  Gina Tricot driver även en kundklubb för intresserade där man kan ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kan man komma i kontakt med Gina Tricot?

  Om man undrar över något eller vill ha svar på en fråga som har med företaget eller deras produkter att göra kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om det skulle vara så att man inte hittar svarte på sin fråga kan man kontakta Gina Tricots kundtjänst, den kan nås antingen via e-post eller via chatten som finns direkt inne på hemsidan. Alla frågor och meddelanden kommer att besvaras mellan måndag-torsdag.

  Har du någonsin handlat hos Gina Tricot? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Gina Tricot
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Kommer aldrig handla av dem igen

  Hade inte velat ens ge 1 stjärna......
  Jag beställde kläder från webben, fick inte ca hälften av alla plagg jag beställde...
  Skrev till kundtjänst och frågade snällt om dem kunde skicka dem plagg som saknades i beställningen som ny för vill bara ha dem. Obs bad inte om något annat än det.
  Men får inget svar på den frågan utan hen på kundtjänst försökte kring gå frågan.
  Med svar som ”du får göra en ny beställning”
  Men ursäkt jag skrev att jag har förståelse att man missar ca 1-4 plagg av misstag då alla kan göra det men så många plagg som jag skulle ha är inte okej.
  Sen bad jag om dem plaggen och dem vägrar hjälpa mig eller ge en kompensation för de jag fått...
  Jobbat på Gina och vet att det är många som har fått plockfel och kan förstå som sagt att det säkert är stressigt och man vill hinna med så många ordrar som möjligt men missar så många som dem gjort är inte okej och sen inte få hjälp när man ber snällt. Kommer aldrig handla hos er igen eller jobba där.

  Av: Beatrice21-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Gina Tricot

  Din recension

  FAQ

  Är Gina Tricot ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gina Tricot. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gina Tricot?

  Gina Tricot är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Gina Tricots webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.