Gina Tricot

Alla recensioner

Gina Tricot

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

B
Beatrice
Hade inte velat ens ge 1 stjärna...... Jag beställde kläder från webben, fick inte ca hälften av alla plagg jag beställde... Skrev till kundtjänst och frågade snällt om dem kunde skicka dem plagg...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Kommer aldrig handla av dem igen

  Hade inte velat ens ge 1 stjärna......
  Jag beställde kläder från webben, fick inte ca hälften av alla plagg jag beställde...
  Skrev till kundtjänst och frågade snällt om dem kunde skicka dem plagg som saknades i beställningen som ny för vill bara ha dem. Obs bad inte om något annat än det.
  Men får inget svar på den frågan utan hen på kundtjänst försökte kring gå frågan.
  Med svar som ”du får göra en ny beställning”
  Men ursäkt jag skrev att jag har förståelse att man missar ca 1-4 plagg av misstag då alla kan göra det men så många plagg som jag skulle ha är inte okej.
  Sen bad jag om dem plaggen och dem vägrar hjälpa mig eller ge en kompensation för de jag fått...
  Jobbat på Gina och vet att det är många som har fått plockfel och kan förstå som sagt att det säkert är stressigt och man vill hinna med så många ordrar som möjligt men missar så många som dem gjort är inte okej och sen inte få hjälp när man ber snällt. Kommer aldrig handla hos er igen eller jobba där.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Gina Tricot

Om man i dagsläget känner att man skulle vilja utöka sin garderob med lite nya kläder går det ganska enkelt. Det man endast behöver göra är att ta sin dator, surfplatta eller mobil och sedan gå in på valfri nätbutik som säljer kläder online. Det kan ofta vara bra att handla kläder online eftersom man slipper åka till en fysisk affär och trängas, samt att utbudet oftast är större online. Det har blivit så populärt nuförtiden att handla online så det finns många butiker som endast driver en online verksamhet och inte alls har en fysisk butik. En butikskedja som driver både fysiska butiker men även online butiker i Sverige är Gina Tricot. 

Mer information om företaget Gina Tricot
Företaget grundades och lanserades i Sverige under 1997 och då började de med att sälja trikåtoppar, då hade de även 12 stycken fysiska butiker i Sverige. I dagsläget har Gina Tricot över 180 stycken fysiska butiker runt om i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland, samt att de driver en online verksamhet i hela Europa. På företaget Gina Tricot arbetar det omkring 1 900 personer och av dem är 98% kvinnor. I Gina Tricots huvudkontor som ligger i Borås i Sverige arbetar det över 200 anställda och därifrån sköts allt från modedesign till ekonomi och marknadsföring. 

Vad kan man hitta i Gina Tricots sortiment?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex nyheter, kläder, topplistan, accessoarer mm. Om man är ute efter något specifikt kan man även använda sig av sökfunktionen för att hitta just det. När man ska lägga sin beställning på hemsidan och kommer till själva betalningen kan man välja mellan att betala med faktura, kreditkort, delbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Har man ett presentkort kan man inte använda det i online butiken, det kan endast användas i fysiska butiker. Efter att man har gjort sin beställning kan man räkna med en leveranstid på ca 1–3 arbetsdagar, detta kan variera lite beroende på hur stor beställning man har gjort eller om det uppstår någon försening hos transportören. Man kan även välja om man vill hämta sitt paket från närmast ombud eller hos en fysisk Gina Tricot butik.

Gina Tricot driver även en kundklubb för intresserade där man kan ta del av nyheter och erbjudanden. 

Hur kan man komma i kontakt med Gina Tricot?
Om man undrar över något eller vill ha svar på en fråga som har med företaget eller deras produkter att göra kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om det skulle vara så att man inte hittar svarte på sin fråga kan man kontakta Gina Tricots kundtjänst, den kan nås antingen via e-post eller via chatten som finns direkt inne på hemsidan. Alla frågor och meddelanden kommer att besvaras mellan måndag-torsdag. 

Har du någonsin handlat hos Gina Tricot? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.